Jump to content

Recommended Posts

Dr.MoRo said:
Znas da me neka nostalgija uhvati kada ponovo vidim neke likove ovde SMRCCCC :( , ma palite i organizujte neki turnir, ja cu da navatam VrbasaniN-a i Mizu, pa cemo da dodjemo.Razore i Freeman-e poz vas nisam cuo i video sto godina :))

Takodje :),nisam te video,al stvarno jako jako dugo. Mizu sam zadnji put video posle WCG-a,ako se ne varam,znam da smo cekali neki usrani voz do nekih 2,3h ujutru. Ja mislim da je to ono vece kada je Miza tovario one neke ribe u vozu sa svojim engleskim,one australke,ja mislim :)) Koje je to ludilo bilo,o boze boze :))) A ribe putovale oko sveta,i isle za Budimpestu,e,a onda dobri stari Miza je poceo :)))

Eh to su bili dani,jako mi nedostaju!

misaking[X] said:

Ne znam za tur, ali organizovacu ja nesto kad se budem vratio. Ko ceka taj doceka!

E onda nam nista drugo ne ostaje nego da cekamo Misu :) Sta nam je sa Crovaxom? Nema ga uopste... pa cak ni ovde na forumu. Jel josh ima onaj repic? i dugu kosicu ?:) Ili ga je vojska promenila?

logo_phpBB.gif

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

ae da ne otvaram novi topic, cisto da se predstavim posto sam se skoro vratio da igram wc3 a prestao sam bas odavno dok su jos ghost i mile jebali kevu strancima, ghost sa svojim mk-om i mile sa mass talonima.... xD secam se kad je bio onaj turnir u deusu, igrao protiv sharkija prvo kolo i naravno izgubio...grinder je tada nesto pokusavao sa orkovima :) vladica dosao pijan poceo da igra da UD-ovima :) toliko od mene, nick mi je isti na northu pa se igramo....z

skullcruncheR said:
ae da ne otvaram novi topic, cisto da se predstavim posto sam se skoro vratio da igram wc3 a prestao sam bas odavno dok su jos ghost i mile jebali kevu strancima, ghost sa svojim mk-om i mile sa mass talonima.... xD secam se kad je bio onaj turnir u deusu, igrao protiv sharkija prvo kolo i naravno izgubio...grinder je tada nesto pokusavao sa orkovima :) vladica dosao pijan poceo da igra da UD-ovima :) toliko od mene, nick mi je isti na northu pa se igramo....z

Ista situacija kod mene s tim sto sam batalio sa Warcraftom oko 2004-e.

Kada igras inace ujutro,popodne ,uvece?

Vidimo na Northu.

Edited by icein

• 5 weeks later...