Jump to content

csrss.exe

peja_

Recommended Posts

imao sam nod32 do skoro i on je izbacio poruku "pretnja bla bla, windows\config\csrss.exe" ali nista nije mogao da uradi s njim.

fajl rucno nije mogao da se obrise.

da napomenem, postoji fajl csrss.exe koji valja i treba da postoji, ali on treba da bude u system32 folderu. kad je u ovom config folderu onda je malware.

dignem ja win u safe modu i obrisem to bez problema. ali sad mi svaki put pri butovanju izbaci error

"windows cannot find 'C:\WINDOWS\Config\csrss.exe', bla bla kucaj search bla bla"

pri guglanju sam nasao samo da ljudi kazu da treba iz startapa da se skine to sranje, ali ja to sranje nemam u startapu...

cak sam skinuo i neki 3rd party startap inspector :D i nema nista...

i da, skinuo sam nod, stavio aviru i ona je nasla neka 2 sranjca, ali nijedno od ta dva sranjca nije resilo ovaj problem.

dakle, koliko ja razumem, ja vise nemam problema sa kompom osim te poruke koja nervira :D

anyone?

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Ubijes ga iz startapa (ako ga nema ok)

Ubijes ga iz registry baze (ako nema ok)

Onda odes u /systemroot/windows/system32 i obrises ga. Ako ga i tamo nema, onda nemas vise virus.

Eto meni je tako resilo prblem (da obrisao sam ga u system32 i sve je bilo cakum pakum)

Radio sam sve iz safe moda

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ok, bojao sam se da brisem bilo sta iz registrya bas zbog toga sto taj fajl zapravo i postoji i sluzi necemu... :)

ali nasao sam 2 unosa pored kojih pise windows\config i njih sam deleteovo....nasao sam neke pored kojih je system 32, njih nisam dirao, ali sam nasao i neke za koje nisam znao cemu pripadaju, pa ni njih nisam dirao...

uglavnom, nakon obrisana ta 2 unosa u registryu ne javlja mi pri butovanju nista vise...

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!