Sheridan Posted September 7, 2008 Report Share Posted September 7, 2008 D.I.M. Remix Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 2 ne, od 5. realan sam, slusam ja TVRDI NJEPRA TECH, ali ne ocenjujem ja samo dja, vec provod ukupno. guetta se ponasao kao pop star, a ne kao dj. meni je bilo dobro jer sam iznenadio ekipu kad sam ih uveo, a oni su mislili da nece moci da udju. najveca je shabanija bila na onom uzvisenju desno, roflovo sam kad sam ulazio... pa i ja ti pricam o samom provodu... sto se guette tice,covek je pustao IZNAD mojih ocekivanja...ja sam mislio da ce biti totalna,totalna komercijala,ali nije,umeo je lepo da pogodi pesmu... ali provod? Prvo,ono mesto je odvratno za ovakve zurke,odvratno je da bude tako duguljasto...drugo,takav fenseraj,da je to strasno(mada sam to i ocekivao)...trece,isti taj fenseraj te KONSTANTNO smara...jbt,dopadne mi se neka pesma,krenem malo da igram,da skacem,oni me svi gledaju ko budalu,ko da sam sa Marsa pao,i stalni komentari tipa "sta me gazis", "aj lakse malo", "ne guraj se" itd su me ubili u pojam... a sto je najcrnje od svega,dosao sam polu pijan,i zbog ovakvih stvari sam se otreznio skroz posle 10min... p.s. laseri su bili dobri :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 brate ne znam za tebe, ja sam bio sa ekipom gde su svi skakali, niko nikog nije gurao i svima je bilo dobro. Moj utisak je 4/5, a guetta jeste pustao najkomercijalnije moguce :). A jebote, kakav je osecaj bio na the world is mine (can't get enough edit). Bukvalno SVI skacu i vriste.. I da, upoznao sam hitmana! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 (edited) pravi hit je bio kad su skandirali geta srbine geta srbine Edited September 8, 2008 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 brate ne znam za tebe, ja sam bio sa ekipom gde su svi skakali, niko nikog nije gurao i svima je bilo dobro. Moj utisak je 4/5, a guetta jeste pustao najkomercijalnije moguce :). A jebote, kakav je osecaj bio na the world is mine (can't get enough edit). Bukvalno SVI skacu i vriste.. I da, upoznao sam hitmana! :D pa dobro jbg,ja sam bio sa jednim ortakom,tako da... ali pustio je gipsy i garraudov r u ready...tad sam se eto odusevio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Lesko,si poveo navijanje? :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 hahaha :) ma kakvi,pusti sam decu da se kale malo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 pa dobro jbg,ja sam bio sa jednim ortakom,tako da... ali pustio je gipsy i garraudov r u ready...tad sam se eto odusevio :) da, dobar bootleg i da, upoznao sam acu lol, pozdravljam se ja sa jednom od ortakinja, i vidim lika pored nosi CAMO PEJB beli... a ja doshao u crnom lol. a coa isto zna tu ortakinju lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 POZ ZA COU CARA ! POZ BRATE ! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 z0p! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted September 8, 2008 Author Report Share Posted September 8, 2008 poz drugari! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scazy^techno Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 bilo je wrx! samo sto vise ovakvih zuraji pohvale organizaciji Quote TECHNO IS LIFE!!! http://i.imgur.com/Dbuz95w.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 dobar tehno bio !!!1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 čuo sam i ja to mnogi ne vole tehno, ali su ipak otišli na getu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Nije pustio Where Is Love? :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 ko da se on pitao sta ce pustati lol Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts