packman Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 E ovako pre neki dan sam doziveo da su mi drpili lika ili hackovali sta vec i sada me zanima koliko se dugo ceka na odgovor od blizarda i u slucaju istrage oko acc-a koliko ona traje...pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 najcesci slucajevi su oko 2 nedelje ponekad i krace a desi se da ljudi cekaju i po mesec dana jer im milion ljudi dnevno gubi acc verovatno pa je malo tesko skupiti sve to :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Meni su odgovorili za dan i vratili mi sutradan vecinu stvari na svim likovima (osim " trading goods ") pomoglo je sto sam imao BankItems addon i liste svih predmeta na svim likovima Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 (edited) najcesci slucajevi su oko 2 nedelje ponekad i krace a desi se da ljudi cekaju i po mesec dana jer im milion ljudi dnevno gubi acc verovatno pa je malo tesko skupiti sve to :/ Trenutni queue (znaci da dodjes na red da te investiguju) je 4+ nedelja. Moras poslati sve podatke oko accounta preko webforme na sajtu. Edited August 4, 2008 by Lunat1x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 uradio sam to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 sad nabavis jedno 3 tone kokica i sednes i gledas sve nove filmove :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Bas tako al sta cu moram,a taman i da malo odmorim od wow-a.Mozda je ovo i dobro doslo lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masha Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 A sta su ti hackovali? Full t6 2 warglave rogua ili nesto normalno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ... Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 K'o sto rece Killy, ceka se u proseku 2 nedelje, mada sam ja cekao mesec i po dana. Vracaju sve iteme, ali pazi, ako prijavljujes, prijavi sve likove, ja sam prijavio samo za maina, a zaboravio sam na alta 63. lvl koji je sad go i zbog koga i dan danas lupam glavom u zid. I vecina itema su vracena sa enchantom i socketovana, mada su mi off-gear vratili bez i jednog i drugog. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Znaci ceka me mozda kraci a mozda duzi odmor od wow-a nadam se kraci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ima to i svojih prednosti, nadisao sam se svezeg vazduha i nije me bolela glava svaki dan :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 nije me bolela glava I zub boli kad je shupalj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Cekao 2.5 meseci na odgovor za drugov account... yeah, beat that!!! Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Nadam se da necu taj tvoj rekord oboriti,jer ako budem toliko cekao poklonicu im taj acc i lepo ko gospodin covek kupiti neki drugi i cao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Bilo je sluchaja, kad su jednom drugaru sa Frostmane-a, hacknuli neziKi njegovog shamz0ra, ono, lik ima 2200+ healinga, mp5 gear itd itd.I par delova t6.Sve su mu prodali/unishtili, samo t6 ostavili iz nepoznatih razloga. :) Bacio je ticket gm'ovima, ovi mu nisu ni suspendovali acc, lik je komotno igrao i dalje, da bi mu posle 3-4 dana stigla sva oprema mail'om. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 (edited) Bem ti ovo cekanje smorio sam se ko krtica pod asfaltom... [:(!]E da malopre sam pricao sa gm-om i rekao mi da moram da ih nazovem telefonom e sad me zanima kakvo znanje engleskog je potrebno posto bas 100% perfektno ne govorim engleski da bi se obavio taj razgovor... Edited August 4, 2008 by packman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Ma znaju oni srpski, samo malo podviknes i skapirace te. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 lol ma jasta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 razgovarao sam ja jednom sa njima tako i ako ne razumes onaj pravi britanski engleski bolje nemoj da zoves :D mada si sigurno obuceni da razumeju i nekog ko slabije zna :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Fa fa fa fa fa fa... :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 e ja sam imao problem jednom...cekao sam predugo...puko mi film i krenuo sam izpocetka ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
packman Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 moze lock ili brisanje topica nema potrebe da stoji vise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ne sacemo da spamujemo sve dok postoji i malo znaka zivota u topicu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Nema lock-a ni brisanja ni jedne teme na wow pod forumu dok se druid ne spomene. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts