togFU Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Planiram da kupim neki jednostavan mp3 player, cisto muzike radi, znaci ne zanima me displej u boji i slicne stvari. Suzio sam izbor na tri modela koji su istom cenovnom rangu, dakle: 1.SONY NWD-B103FB -1GB -FM tuner -12h (ugradjena baterija) CENA: 50 evra Ovoga puta nema onog nesrecnog sony-jevog software-a tako da sada moze drag 'n' drop bez problema. Najverovatnije cu se odluciti za ovaj :) 2.SanDisk MP3 player Sansa Clip -2GB -FM tuner -15h (ugradjena baterija) CENA: 50 evra O ovome playeru sam citao mnoge pohvale, pa sam ga zbog toga stavio na listu da vidim kakva su misljenja ovde, ili jos bolje iskustva ako je neko imao. 3. IPod shuffle ? CENA: oko 50 evra Zbog ovog playera u sustini i otvaram ovaj topic, posto sam cuo razne price o njemu, sa jedne strane da se kvari, da baterija traje prekratko dok sa druge strane mi pricaju da je jako kvalitetan itd... Pomagajte :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 ja bih za iste pare uzeo plejer sa displejom i duplo više memorije? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Ja ti preporučujem ovaj što ja imam, SanDisk Sansa Fuze, imaš test na techu, a imaš i ovde na Benchmarku neki roundup, tu su ga isto nahvalili baš. A jes dobar stvarno, em je lep, em radi sve kako treba i čuje se super. http://www.tech-industry.co.rs/articles/review/227/ http://www.bench-market.com/modules.php?na...95&quale=15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 aj ponesi tu sansu kad budesh dolazio na rhh sledeci put. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Samsung YP-U3 U rangu je sa ovim sony-em , baterija mu traje 15h , komande su touch system , kosta 3000 din (1 GB) zvuk je izuzetan , dobijes sav software u pakovanju (mada radi i drag & drop bez problema) evo linka pa ga overi http://www.samsung.com/my/consumer/detail/..._cd=YP-U3ZB/XME Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 4, 2008 Author Report Share Posted August 4, 2008 Da ponovim: Treba mi pre svega kvalitetan player, ne treba mi displey, 1GB za muziku mi je vise nego dovoljno, posto planiram da ga koristim na putu od kuce do posla, znaci nekih pola sata u jednom pravcu :) voodoo ovo sto si mi preporucio je ono sto mi NE treba, tnx anyway :) Jedino santa sto je dao dobar predlog za sada, ali opet bi se pre odlucio za sony-ja :) IPod shuffle users javite se ako vas ima, reki javi se :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Sony inače ima bolji zvuk od Shufflea, to sam čuo od mnogih (a i par Sonija sam slušao i odlični su). Tako da je Sony gg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 da, soni bi trebalo da ima najkvalitetniju low to middle class sto se tice zvuka uopste, znaci plejeri, sluske i tako to. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Treba da ima i imati je potpuno drugi pojam :D ne nisam samsung fanboy ili slicno , jednostavno sam testirao dobar broj samsunga mp3 playera (iam cak jedan koji koristim godinu + dana) i odprilike nude najbolji odnos cena kvalitet jer ostali se cesto zovu na ime i onda pumpaju cene. Ukoliko volis neku marku nema diskusije , uzmi i uzivaj a to da li se kvari ili ne moras uvek da razmotris jer si ipak u zemlji u kojoj je musterija na zadnjem mestu i cija se prava svode samo na whine i nerviranje. Btw shuffle je tesko smece i treba ga izbegavati , posto se Apple strasno osilio zbog ogromne prodaje regularnog iPoda zbog cega su namerno smanjili kvalitet proizvoda posto su ipak postali marka za mp3 playere koje ce slepi fanovi da prate do propasti kompanije ... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ja znam provereno licnom metodom pokusaja i pogreske na mozda dvadesetak sluski da u rangu od 800-1500 recimo kinti soni suvereno vlada i jedini daje pristojne baseve. sto se tice jeftinijih, sve su tu negde, a sto se tice skupljih, tu se vec ulazi u poluprofesionalnu varijantu gde se pojavljuju sennheiser i slicne marke. sto se tice plejera, licnim tripom sam video da su sasvim solidni oni canyon ili kako se vec zovu, mada za 50 evra sad moze da se uzme i renomirani proizvodjac. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) ta metoda se struchno zove metodam uzastopnih uzaludnih pokushaja:) Edited August 5, 2008 by Urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 hmm ne znam stvarno zasto je suffle smece mali je par grama kvalitetna izrada ima onu zakachku sto je mnogo praktichno za trchanje etc sa winamp pluginom prebacivanje je isto drag&drop zvuk je ok ( nisam imao mnogo plejera pa da sad sudim ) mene sluzi 8 meseci bez problema + je sad pala cena na 50e ... kad sam ja uzeo bio je 100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Ali nema ekran. A ekran imaju i plejeri od 20 evra. Koja je poenta plejera od 1 ili više GB gde stane 10 albuma najmanje, ako ne znam šta puštam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 to sto na kompu moras na napravi playlistu :S A i imas apple omg! Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 sta da vam kazem i da imam ekran na njemu ne bi ga gledao... jednostavno ne treba mi za te svrhe ja ubacim 20-30 pesama jer ga nikad i ne slusham duzhe od 1-2h znaci ako nikoli ne treba displej moze slobodno da kupi suffle jer nije smece i sigurno ce biti zadovoljan :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 5, 2008 Author Report Share Posted August 5, 2008 Narucio shuffle silver jer nisu imali u maloprodajnom objektu, sutra po njega :)) I ne treba mi displej, jer isto kao i rejven necu ga sigurno slusati duze od 2h, eventualno kad budem putovao negde dalje ali opet nije frka :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 super je ovo kad kupiš nešto iz iracionalnih razloga pa posle opravdavaš "ma ne treba mi to i to.." :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 bolje odma lepo kazes "snob sam brate, jebi ga!" i zavrsena prica Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 super je ovo kad kupiš nešto iz iracionalnih razloga pa posle opravdavaš "ma ne treba mi to i to.." :) Cekaj, vec u prvom postu sam napisao sta mi treba a sta ne, ne vidim sta je iracionalno u tome sto mi ne treba displej, posto -ponavljam: plejer cu koristiti na relaciji kuca-posao i pri voznji bajsa, dakle bice u dzepu i displey i da postoji ne bi bio koriscen :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 bolje odma lepo kazes "snob sam brate, jebi ga!" i zavrsena prica napisa peja i iskljuci browser sa alt+f4 jer mu je daleko [X] na monitoru ok mozda sam ja debil ali radije cu da kupim apple nego blueberry i slicno ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ali kad već možeš da kupiš mali plejer sa ekranom za iste/slične pare, što to ne bi i uradio? Jedino ako ne planiraš da se baviš nekim kombat operacijama po vrletima i bojiš se da ne padneš na plejer i polomiš mu ekran, u tom slučaju izvini Rambo, nisam te prepoznao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 Pa to kao kad bi ja sad ivanu rekao, sto si uzeo SONY TV, kad si za iste pare mogao kupiti VOX TV DUPLO VECI!!!1 Mislim jebote o cemu mi ovde pricamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Naravno da niej isto, al ako si kupio i zadovoljan si, gj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 zaista nije bilo potrebe za ovolikim objašnjavanjem, ja sam samo napravio malu psihološku obzervaciju, koja se (kako je na kraju ispalo) i nije odnosila na ovaj slučaj. kako god, izvinjavam se na off-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 1, 2008 Report Share Posted October 1, 2008 jel moguce da i dalje jedan apple nema dostojnog protivnika?! crko mi je nano jos na pocetku godine, stariji je model tako da je tesko doci do baterije. ne znam sta da radim u pm. sad kontam da pazarim neki plejer, al jbt.. sta uzeti?! kad je sve smece.. ne mogu da verujem... ne razmisljam trenutno o jos jednom ipodu jer te novce nemam. neke predloge? preko 16gb samo.. p.s. http://www.sony.co.yu/hub/walkman this looks nice. al izgleda da ga jos nema u prodaji, ili ja nisam uspeo da nadjem kod nas.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts