drndara Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Licno sam imao problema u pocetku dok je nisam navukao na lotro a potom na WoW. Ne igra sad nista zbog nedostatka vremena (beba). Kako ste vi resili taj problem? Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Licno sam imao problema u pocetku dok je nisam navukao na lotro a potom na WoW. Ne igra sad nista zbog nedostatka vremena (beba). Kako ste vi resili taj problem? Ja sam fresh married. Znamo se vec 3-4 godine pa zna da igram redovno. Imamo nasu prodavnicu sada pa na poslu igram slobodno al kad dodjemo kuci onda se morati gledati nesto, raditi nesto zajedno, emo talk etc. Idemo ponekad neki KZ pug na frostmane, samo mi sa RuR i ponekad neki stranac. Tada je problem posto taj pug traje 5-6 sati (do 2-3 ujutro zadnjih par puta) pa konstanto se zali. Mora se raspoderiditi dani, kada sa zenom/gf da se izlazi itd a kada za igranje. To radi najbolje za mene atm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 @drndara - ONA ne igra zbog bebe? a zasto se ti junacino ne isprsis pa je pustis da igra a ti brines o bebi? ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 (edited) zato sto je beba zhenski posao! a mushki je pwnovanje pilicara! da igra alijansu on bi chuvao bebu a zhena pwnovala moj signa je SSovan u alijansi!:))) Edited August 3, 2008 by nebra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 ili si ozbiljan covek koji ce da deletuje igricu ako ima dete ili nisi pa ces igrati wow i posle kada ti deca zavrse kao ti u zivotu bez posla i slicno ces se pitati dal zelis killygore za decu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 killy, tvoj matori je igrao wow kada si se ti rodio? xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 ja sam poredio sebe a ne nekog drugog a reko bi da je pitao ozbiljno pitanje ovde covek ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 (edited) @drndara - ONA ne igra zbog bebe? a zasto se ti junacino ne isprsis pa je pustis da igra a ti brines o bebi? ;p Ona moze da igra kad god hoce ali ne igra. Kaze da je oci bole posle 10 minuta gledanja u komp. Takodje se staram o bebi. Nisam tipicni balkanac koji deli muske/zenske poslove i misli da je odgajanje deteta zenski posao. Edited August 3, 2008 by drndara Quote There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Kupi joj TFT, stipso! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 wow+ crt = naocare za nekoliko meseci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ja sam imao dosta problema u pocetku, ali ako lepo napravis dogovor sa njom kada se igra, a kada se provodi vremena sa njom, onda bude sasvim ok. I vazno je da kada provodis vremena sa njom, BAS provodis vremena sa njom. Da te se onako lepo zasiti :). Onda ce je boleti ako igras sat-dva duze nego shto bi inache. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 wow+ crt = naocare za nekoliko meseci Meni uvalio crt iako igram ceo dan wow, a sebi tft da bi blenuo u firefox... Nije ni cudo sto me svaki dan uzasno boli glava. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Boli te zato što igraš 12 sati dnevno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 nije ubio dovoljno celija u mozgu jos uvek polako bol ce proci kako prolaze godine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Znam lika sa Frostmane skojim sam i dalje u kontaktu, lik je imao devojku posle godinu dve se ozenio i eto dete. Prodo svog warriora i za te pare kupio besna kolici bebi :D Iskreno kad sam pricao sa njim preko telefona, zvucio je srecno mnogo, sto je meni bilo drago :) i predostavljam da mu je to dete bilo vise bitnije nego wow. Ja ne zelim da kazem da ti ne mislis o detetu :) Ja verujem da bi i ja bio srecan da imam bebu pored sebe, i mislim da bi se okanio wow-a, ili bi bar bio u nekom casual fazonu, ae malo arena / malo neka istanca da ne bude preterano mnogo koriscenje vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 kako ste samo sjebani :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ne bih se mlad zenio tbh ^&^ Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ali objasnite mi, ako neko toliko vremena provodi za WoW-om, kako uopšte nađe ženu i kako komunicira s njom a da ne koristi wts, lol i slično? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ali objasnite mi, ako neko toliko vremena provodi za WoW-om, kako uopšte nađe ženu i kako komunicira s njom a da ne koristi wts, lol i slično? Ja sam moju zenu upoznao pre 3 godina. Tada nisam igrao WoW. Posle par meseca smo se verili a udali smo se u pre par meseca. Stvarno nekad preteram da igram mnogo al pokusavam da igram samo kad nije ona tu. Kao sto rekoh imamo nasu prodavnicu gde ja radim vise al i ona drzi neke smene itd. Jos nije neka beba u planu al mislim da bi odustao od gaminga jedno godinu dana dok beba ne poraste malo. Mozda bi igrao neki casual gaming 1-2h nedeljno al neverujem. Mnogo volim bebe :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 a udali smo se u pre par meseca. hahahahahha...udali ste se ? :) e pa za to josh nisam nikad chuo.. gj mate :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Pitajte Darka (Santa) za savet. Evo on ima i zenu i dete i pici wow non-stop. I vec mu struji krv :) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 hahahahahha...udali ste se ? :) e pa za to josh nisam nikad chuo.. gj mate :P Nisam srbin tako da je moj srpski bolji nego bilo koj tvoji strani jezik. My 3rd language asshole ;) btw. jel si prodao ono lvl 69 huntera sa full t6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Jbg brate, stvar je u dogovoru. Moja devojka nije htela da cuje za wow mesecima, dok je nisam nekako jedva ubedio da barem proba. I evo sam se lvlujemo zajedno i rekla je da nije lose. Ako nadjes vremena da zadovoljis sve njene potrebe ne vidim zasto ona ne bi imala razumevanja za tvoje :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Mozda ti je ona pritisnula "shift+V" i ostavila tako :)) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Mozda ti je ona pritisnula "shift+V" i ostavila tako :)) AUUU koji own!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts