twisted system Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 pazi ovako radim u fruti-u ali sam n00b-cina xD i znam kako je tesko napraviti ovakav rad zatoo..........BRATE ZNACI LOOOD si kako pravis ziku,ovo je preeeeekid....SVAKA CAST jes svaka mu chast. 90% ljudi pochnu u frootiju pa predju na c base ili nuendo sa dobrim vst-ovima svi znaju,svi umeju,a note solimizacije ostalo u osnovnoj shkoliiiiiiiiiiIIIIIIIIiiiiiiiiiiiii Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Shoes Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 (edited) Edited September 9, 2008 by Little Shoes Quote i love this game Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 http://pravopis.tripod.com/latinica/l-index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 da je neki metalac,ne bi mu to rekao :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Fruity je i za pochetnike i za ljude koji se ozbiljno bave produciranjem. Nije loshe da radish u Frutiju traku pa da je posle prevuchesh kroz Cubase, chisto da ti traka zvuchi bolje :) DJ bLOOdhead samo nastavi ti da radish, bitna je ljubav :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 da je neki metalac,ne bi mu to rekao :) posle zarez ide razmak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Shoes Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 posle zarez ide razmak! Ju da tebe nije bilo ko zna sta bih ja uradio. hahahah nauci sebe pa druge posle zarezA ide razmak Quote i love this game Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 e neka si mu rekao,hehehehe,poz za tebe,bratori,care :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 kako mi je dobar ovaj kruko kadgod neshto neko krene da pricha, makar bilo i kreativno i potencijalno korisno, on se pojavi da kazhe svima da seru bolje da se niko nikad ne nalozhi i da niko nikad ne pricha ni o chemu nego da svi budemo kul i chuvamo svoja razmishljanja za sebe, jel? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 Ne seri Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 i ti ne seri! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 pocevsi od "radi pod jednim pseudonimom" (sto? bolje ce se prodavati? zar je to bitno u ovoj prici, valjda radi muziku jer voli) 1. naravno da je bitno. kad dobijesh pare, ako volish to, mozhesh da kupish bolju opremu pa da muzika bude josh bolja. 2. da, lakshe ce ga neko primetiti ako ima samo jedan pseudonim nego ako za svaku pesmu pravi novi nick do "bices spreman za izdavanje" (po cijim kriterijumima? po kvalitetu zvuka? po aranzmanu?). predpostavljam da kad ima ovakav zvuk sada za dve godine rada imace sigurno dovoljno dobar i kvalitet zvuka i aranzhman i muzikalnost da mozhe da izda. ne slazhesh se? ili ne smem to da kazhem? shta? ne kontam te stvarno. svako ko ima mishljenje izgleda da, po tebi, sere. ono sto ja mogu da kazem na ovu temu, iz svog skromnog iskustva, je da je tehnicko znanje neophodno, muzicko pozeljno, i da je potrebno dosta rada. ukoliko zelis komercijalni uspeh, valjalo bi da nadjes svoj zvuk, da ti muzika bude sveza i originalna, da je ponudis pravim ljudima, i na konju si. AJ NE SERI!!! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted September 10, 2008 Report Share Posted September 10, 2008 1. pa niko nije insistirao na prichi o izdavanju 2. nisam rekao da ce tek tad moci da izda nego da je tad zreo za izdavanje. realno, mozhe i dj djura, ako smori dovoljno ljudi, da dobije release na 12" iako je pesma jadna. prichao sam o tome da ce moci tad da izbaci neshto a da mu ne nakache to da je losh producent, kao shto je recimo luki baumannu nakacheno iako je chovek sada perach Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 evo jednog rmx-a rihannine pesme disturbia. Ko god misli da je pesma gay nek ga .... meni se svidja :P Link: Rihanna - Disturbia (DJ blOOdhead RmX) enjoy :) Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 ja ne mislim da je pesma gej,vec ti :)))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted September 23, 2008 Author Report Share Posted September 23, 2008 e sad si me zajebao iskusno :( ;) Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 Gej je ok. shatro Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted September 23, 2008 Report Share Posted September 23, 2008 90% ljudi pochnu u frootiju pa predju na c base ili nuendo sa dobrim vst-ovima svi znaju,svi umeju,a note solimizacije ostalo u osnovnoj shkoliiiiiiiiiiIIIIIIIIiiiiiiiiiiiii to si upravu zato sto je fruty jako pregledan i lak za pocetak ali sto vise znas u fruty-u to bolje pravis ziku ali ako si jos svirao neki instrument imas mnogu vecu prednost nego na ostale koji nikad nisu imali kontakt sa nekim od instrumenata kao sto sam ja XD(zato je moja zika sto ja pravim ne moguce jako smesna :D) :D a za ostale programe ti treba po dva tri monitora da bih se snasao :D i krenuo da radis xD...zato kada se snadjes u svemu tome mozes da pravis jak0 dobru muzikuuuuuu :D daleko od toga da fruty nije dobar...on je extra kada vidim neke programe koji ga kopiraju a nisu mu ni do kolena, jedino me nervira to shto u frutiju ne mozesh neke vst-ove da pokrenesh...cubase ga prepozna,nuendo isto ali fl nece pa je izmedju ostalog i zbog toga fl za klasu nizi od ova dva pomenuta programa. ako fruti savladash i spoznash sve njegove chari mozesh jako kvalitetne kompozicije da proizvedesh iz njega, ne bitno da li imao 3 monitora ili obichne slushalice, svaki malo bolji program je dobar ako znash da radish u njemu @tema : ne svidja mi se ovaj tvoj remix...vokal bezi od ritma, dobra zamisao ali trebash josh da se trudish. Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Shoes Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 daleko od toga da fruty nije dobar...on je extra kada vidim neke programe koji ga kopiraju a nisu mu ni do kolena, jedino me nervira to shto u frutiju ne mozesh neke vst-ove da pokrenesh...cubase ga prepozna,nuendo isto ali fl nece pa je izmedju ostalog i zbog toga fl za klasu nizi od ova dva pomenuta programa. ako fruti savladash i spoznash sve njegove chari mozesh jako kvalitetne kompozicije da proizvedesh iz njega, ne bitno da li imao 3 monitora ili obichne slushalice, svaki malo bolji program je dobar ako znash da radish u njemu @tema : ne svidja mi se ovaj tvoj remix...vokal bezi od ritma, dobra zamisao ali trebash josh da se trudish. Jao, samo jedno brdo mashina sam skinu sa neta za drugara sto pravi ko loood ziku, isprobavali na sto nachina da ih pokrenemo i nishta :(...a u vezi savladjivanja fruti-a : sto ga vise cackas vise ce da znas :) Nisam toliko veliki pro da mogu da ti kazem u detalje kakva je pesma :|...trebao si malo da robotizujes glas od rihane i pesma bi bila jaca :) ...ali meni se dja :))... Pesma je za neki ultra fensi klub sa 70 posto gejava XD i Fenserki jadnih :|.. ;) Quote i love this game Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 instalirao sam najnoviji fl 8 i vidim da su uneli novine i mogucnost ubacivanja novih vst-ova. nadam se da ce pomoci koliko toliko Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 ocekivao sam da cu da vidim ovu temu na nekoj trecoj strani, kad ono..... xD nisam ni ja zadovoljan s remixom... da budem iskren nekako je uradjen na silu :/ al ima svoje momente :D Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 sad na posao bre! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted October 23, 2008 Author Report Share Posted October 23, 2008 nesto sasvim novo, naravno svaki put drugi zanr, danas jedan house od mene za vas, moram da napomenem da je sve svirano na klavijaturi, cisto da se posle ne javi neko i da kaze da sam skinuo midi i preradio :))) DJ blOOdhead - Chinatown Uzivajte i bacite neko misljenje ako zelite ;) Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted October 29, 2008 Author Report Share Posted October 29, 2008 Jedan kratak MIX... Uzivajte :) LINK: VA - LOLFoRa 2008 Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ blOOdhead Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 nisam mogao da spavam sinoc pa sam raduckao malo... u pitanju je jedna fina trance pesmica, uzivajte :) DJ blOOdhead - Human Nature Quote Never leave an unplugged plug unplugged! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts