Sting Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Otvoreni prelom jagodicne kosti? Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 pa ne moze da mu ukliza u noge jer su ovom noge prebrze, pa mora u facu da cilja, kapiras! ja navijam za celzi :) a i milan tarot je rekao da celzi osvaja, jebala vas barselona sve! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 celzi razvaljuje pa posle toga mancester!! \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Arsenal bre! zato sto je najslabiji:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Arsenal bre! zato sto je najslabiji:) What he said! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 i opet cu da jurim 0-2 :))) mislim da veceras pada neki iksic, pokidace gus nekom omega taktikom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Ma jok.... Guzi Barsa vecheras :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 au al' ce da bude tekma veceras ja mislim da jedino celzi moze da izbaci barsu(ne kazem da ce uspeti) tj ako barsa prodje celzi osvaja 99% arsenal ne verujem da moze da prodje mancester realno finale mancester-barsa ali ja cu veceras da navijam za celzi,zasluzili su jednu titulu u ligi shampiona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 iem gledam tekmu!!! jao JAO drk drk JAO ja svrsh!!! cenim rezultat 0-0 poluvreme, kraj 1-0 ili 2-0 !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 mendzi brate, bice 7 golova Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ala lome ovi Celzijevi igraci, izgleda Gus upotrebljava onu staru dobru, lopta moze igrac ne :D cini mi se da ce u drugom poluvremenu Barselona vise napada preduzimati na onoj strani gde je Ivanovic, nije los Bane, ali tesko se nosi sa Anrijem i Kataloncima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ipak nece biti 7 golova :D kako promasi drogba ono, som jedan :/ go celzi! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ajmo celziiii....cini mi se da hidink drzi sve pod kontrolom i da sve ide po planu....umuvamo 1 i poz hvala :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 mislim da su se svi primili na taj Barselona hajp, ne obracajuci paznu na protivnika koji je Celzi a ne FK Macva, jos kad tako jak tim vodi strucnjak kao sto je Gus Hidink, sve je moguce iskreno navijam za Celzi i verujem da je ovo pocetak jedne divne pobede koja vodi u sramotan poraz u finalu od strane CRVENIH DJAVOLA \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 au al' ce da bude tekma veceras iem gledam tekmu!!! jao JAO drk drk JAO ja svrsh!!! kapiram da vam se srusio snesko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 ho hoh o celzi objasnio rec TAKTIKA ponovo englesko finale, uf sto mi je drago :DDD \p/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 (edited) sta ti je Neo, jeste Celzi bio agresivan, ali ovi iz Barselone padaju kao da su od slame, jedino se Ture drzao na nogama u svakom slucaju, Hidink pokazao da je genije i verujem da Celzi moze do finala ;) Edited April 28, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 koje su ovo zivotinje jebote...svi do jednog.... odusevio sam se kad je ture zapeo kao gorila da pomeri mikela a ovaj ukopan tenk ne moze da ga pomeri brate....camuge jebene Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2009 Author Report Share Posted April 28, 2009 svi nesto misle, al ja sam kralj! realno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 28, 2009 Report Share Posted April 28, 2009 Fixed for truth. yea right, pa ne igraju balet jebote... a sudija je naginjao ka barseloni u prvom poluvremenu samo tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 (edited) ja sam jedini u ekipi verovao da nece biti punjenja celzija i svi su mi se smejali:) sad likujem realno, procito ih je kao bukvar, onemogucio im je prolazak kroz sredinu, a po strani su bosingva i ivanovic uz esiena i maludu sjajno pokrili stvar.. i to je isto magican potez..bosingva koji ceo zivot igra desnog beka, prebacen prvi put u zivotu na levu stranu i zaustavi LEA MESIJA..a esli kol na klupi..samo moze da se aplaudira treneru.. revans ce biti zajeban..ali ce obi mikel verovatno na klupu, esien na njegovo mesto, a kalu na desnu stranu..i valjda ce da napadnu da ne gledamo opet domine:) Edited April 29, 2009 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 ajde bezi bre, navijas za cigane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 sejnte, ti navijas za celzi i nalupao si se :) ako ti je sudija u bilo kom trenutku naginjao ka barsi onda lol :)) ja sam stvarno navijao za celzi, ali brate, ono je bio horor. trebalo je bar 2 crvena da dobiju i jos jedno 6 zutih Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 jebala vas barsa, idemo čelzi, duvaj ga vićo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 sejnte, ti navijas za celzi i nalupao si se :) ako ti je sudija u bilo kom trenutku naginjao ka barsi onda lol :)) ja sam stvarno navijao za celzi, ali brate, ono je bio horor. trebalo je bar 2 crvena da dobiju i jos jedno 6 zutih ma 22 crvena i 66 zutih... jel' gledate vi englesku ligu? 80% faulova koje je lik svirao sudija ne bi svirao u engleskoj... na stranu sto su ovi padali kako dune vetar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts