Jump to content

Champions League 2008/2009

manager

Recommended Posts

nisam ni sumnjao da će mančester da usere gadno, kao i uvek..

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• Replies 987
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ser Aleks Ferguson ulazi u kancelariju Misela Platinija, dan pre zreba u Nionu:

SAF: Good Afternoon, Michel

MP: Oh, Bonjour Alex, kako ste, kojim dobrom?

SAF: Pa evo ja svratio da pogledamo onaj zreb, kako ste se dogovorili sa Malkolmom..

MP: Ah, da da..Naravno..Evo izvolite spisak..Kako zelite da to najbolje izorganizujemo?

SAF: (zamisljeno gleda spisak timova)..Pa evo, ja sam ovako nesto razmisljao - da vi nama lepo date ovaj Porto..da ne bude da igramo sa najslabijim viljarealom pa da ljudi posle kazu nije fer..eto i stavite da igramo prvu kuci, da kao ispadne da smo se malo i pomucili..i sredite da se ukrstamo sa nekom bednijom grupom..

MP: hmmm..mozda Bajern da ukrstimo?

SAF: ne,ne..ne mogu opet da se smaram s nemcima..dajte stavite tamo taj nesretni viljareal i arsenal naprimer..oni su neiskusni a i krljaju se tamo i za 4 mesto, nece imati snage..a opet nece izgledati toliko namesteno..

MP: U redu gospodine, nema nikakvh problema. Ja cu sve to da sredim..malo cu i po novinama da pustim pricu kako je porto opasan, nepredvidiv i sve to..

A ovaj drugi deo zreba? jel mozda za to imate neki predlog?

SAF: Ma Kako god.. svi su jaki,izmorice jedni druge do finala, podobijace zute kartone, mozda se taman lepo i povredi neki bitan igrac..samo vi moj deo zreba ovako napisite a oni nek se izvlace pa kako im ispadne..

MP: Odlicno, sir..sve smo se dogovorili..Vi samo prenesite Malkolmu da uplati onu trecu ratu i mi se vidimo sutra u Nionu..Izgledajte malo iznenadjeno, hahaha..Au revoir

SAF: dada, O revoar..(zatvara vrata)..Glupi Francuz..

Edited by GibanicA

Jebote koji smor,prvo se sastanu Roma i Arsenal.Sad Arsenal i Viljareal.Tri tima za koja navijam mi se srecu i kolju.Koji smor.Cisto sumnjam da ce Arsenal da izbaci Viljareal.Tj. ocekujem dvomech ko sa Romom.A Celzi Liverpul ocekujem dvomech gde ce proci neko na gol u gostima.Znaci 0:0 i 1:1.Mancester realno sabija,a i Barsa tuzhni Bajern.Uneredice ih.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Klose out do kraja sezone,a Riberi i Toni malo malo pa su povredjeni.Nesto ne vidim da ce Otl ili Lel da ih odvedu dalje.Ili nesrecni Van Bomel.Ocekujem 2-3 razlike u Kataloniji,a u Nemackoj neki X.Mozda gresim.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

arsenal ako nekim cudom dodje do polufinala i to im je previse.toliko su jedni ove sezone a toliko ih neverovatno sere ta liga sampiona.

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

pa nije bash sve tako, cele sezone im ne igraju 2-3 standardna prvotimca, a i mlad im team... nemozhe mnogo da se ochekuje od njih, da svaku odigraju 100%. Evo sad se vratio Eduardo i dosho Arshavin i poslednje 3-4 utakmice su dobili... Josh da im dodje Fabregas i oni mogu dosta sigurno u 1/2, a finale male shanse, al ipak to je arsenal...

Otkad je berkamp otisao njima je mlad tim,smara vise taj izgovor.Volim ja njih ali realno se raspadaju al eto,izgleda ce ipak da ugrabe to 4 mesto u ligi

the tireless oppression

the wisdom instilled

Otkad je berkamp otisao njima je mlad tim,smara vise taj izgovor.Volim ja njih ali realno se raspadaju al eto,izgleda ce ipak da ugrabe to 4 mesto u ligi

pa nije to izgovor to je cinjenica jbt :D

ODKAKO NEMA TONI ADAMSA ODBRANA SE RASPADA..

NEMA KO DA CIRKA!!1

[roflmao]

Нема  будућности без истине.

pa nije to izgovor to je cinjenica jbt :D

brate,fazon je u tome sto tu cinjenicu koriste kao izgovor vec par sezona i pocinje da smara :))

Edited by Hell

the tireless oppression

the wisdom instilled