sinister Posted August 21, 2008 Report Share Posted August 21, 2008 al jos uvek ne mogu da se.. konsoliduju u reprezentaciji. strasno :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 koliko jadno izgleda tot bez pro napadaca :/ strasno al svejedno.. sve pohvale mocnom sunderlendu, kako su krenuli.. gornji deo tabele osiguran. cisse prvi kontakt sa loptom i gol. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 liverpul objasnio neke stvari heh kao i stoke ,a totenhem me ukanalio na kladionici majke im ga... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 pozdrav veliki svima iz mocnog londona! bicu kratak jer pisem iz neke indijsko-ciganske rupe na pentiumu 1 sa brzinom interneta dialup.. nisam uspeo zabosti arsenal-wba niti fulam..karte su prodate uveliko..jedna zelja ostaje za sledeci put.. zamena je bio vembli..engleska ceska..ocajna tekma, navijanje me pomalo razocaralo..nisu bili bas nesto previse aktivni do pred kraj kad su poceli da zvizde svojima:)) no ipak je to prijateljska bila..stadion je gradjevinsko i sveopste cudo..ljudi milijardu.. narod ovde je potpuno lud i samo misle pisu i prichaju o fudbalu..u pauzama piju kao konji (ukljucujuci i zene) ako stignem (citaj: budem imo para) pazaricu neke sitnice/suvenire/shalove..deru me gde stignu.. ali vredi u potpunosti, dozivljaj 100%, jos da sam uso na emirejts ne znam de bi mi kraj bio.. moram predati kompjutor drugarima, javljam se kad se vrnem sa detaljnijim opisom p.s. totenhem po starom prodaje li prodaje, a liverpul po starom objasnjava u finishu:) kladjenje u londonu sa istim ishodom kao u bg:( 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 ali totenhem eeeej! ai jebena aston vila, tim koji se kao bori za evropu gubi od premrtvog stouka, tima za koji se predvidja da ce 'naslediti' derbi iz prethodne sezone.. ali ocigleno TAKO NECE BITI!!! kakvi tuzni rezultati .. ali jedino se liverpul vratio, tj izvukao.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 24, 2008 Author Report Share Posted August 24, 2008 Liverpool <3 Gerrard <3 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 (edited) liverpul se opet provuk'o, ccc... Edited August 24, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 mene uopste ne cudi pobeda Stokea,bas sam rekao kako su ih potcenili kad sam video kvote. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 trebo si to da nam kazhesh pre no shto smo svi odigrali dvojke, ovako nema svrhe :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 jebiga,meni je fix vikenda bio blekburn pa eto. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 dobro je da i celzi nije danas prodao!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 realno vrlo cudni rezultati u prva 2 kola..nekoliko za mene prevelikih iznenadjenja, pogotovu NEporaz njukasla od mancestera, preko sanderlenda i stouka..da ne pominjem fulam:) celzi nekako deluje dobro..jos ako uzmu robinja i nekog napadaca bice stvarno strah i trepet 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 28, 2008 Report Share Posted August 28, 2008 najjace kolo do sada. mislim da ce villa odraditi dobar posao protiv liverpula, kao i tot protiv chelsija, posto mi je nerealno da jedan tot ima 3 izgubljene. jako me zanima kako ce arsenal odigrati protiv newcastlea ako adebayor proradi, bice dobro, if not....... Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Celzi mi je jedan od najjacih keceva sutra nemoj da mi udaras po tiketu:) pazi ako su izgubili od sanderlenda i midlzbroa tek ce od celzija lagano da prsnu.. od aston vile samo najbolje ocekujem.. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=315871 tesko ce liver bez njega... i to protiv ville i mutda :O Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 moram ga sada izbaciti iz fantazija :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Celzi mi je jedan od najjacih keceva sutra nemoj da mi udaras po tiketu:) pazi ako su izgubili od sanderlenda i midlzbroa tek ce od celzija lagano da prsnu.. od aston vile samo najbolje ocekujem.. haha sry buraz, moja prognoza.. :D kontam da ce newcastle biti bezopasan i da ce ars lagano dobiti. milner otisao, martins ne igra.. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Owen \|/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 ma od njega nece biti nista u subotu..opet je nesto kilav i povredjen..savatace ga bata silvester:) nego, mislim da je sad na pocetku,nakon 2 kola i skoro gotovog prelaznog roka,vreme za jednu okvirnu prognozu prva 4 mesta. nek stoji ovde pa cemo videti na kraju sezone za koliko sam omasio (ako omasim:)..pokusacu izbaciti navijacki uticaj iz sebe.. 1.Celzi 2.Arsenal 3.Manutd 4.Liverpul celzi mi deluje najuklopljenije i najsposobnije da celu sezonu odrzi na visokom nivou. arsenal opet lepo i dobro igra ali nedovoljno exp-a i novih igraca za broj 1.za manutd je vreme da podbaci, svi su valjda dosad provalili kristijanove fore,runi i dalje ne daje golove+ako se povrede rio/vidic zamene nema.liverpul je dobar ali ne koliko ova 3 gore a opet je jaci od ostatka pl. 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 Isto kao proshla sezona prva 4. mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) posto sam gledao sva tri velikana ovaj vikend, eo i neka moja zapazanja arsenal pokidao ove. nema rasprave. che-tot odlicno prvo poluvreme. mnogo sansi i pritisak plavih. trebalo je i na kraju ostati 1:0, al jbg.. ko je gledao, video kako je chelzijev napad jebeni ochaj. drugim recima, anelka.. mrtav :/ valjda cemo docekati robinja sutra, i drogba da se vrati.. pa ce biti \o/ villa-liverpul hah. ocajno prvo poluvreme. al zato drugo.. vila je "pokidala" ove :)) robi se propisno obrukao u jednoj situaciji. steta sto viljani nisu dali gol.. a zasluzili su. Edited August 31, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Nije lose protiv ville s'obzirom sta se sve izdesavalo prethodnih dana sa povredama i danas.Pokidala villa i nije bas, a zasluzili su go koliko i pool.I da, evo sada je bilo na sky sportsu, bio je penal nad robbiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 bio je, bio je.. :)) Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Villa FTW :D this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 (edited) ma od njega nece biti nista u subotu..opet je nesto kilav i povredjen..savatace ga bata silvester:) nego, mislim da je sad na pocetku,nakon 2 kola i skoro gotovog prelaznog roka,vreme za jednu okvirnu prognozu prva 4 mesta. nek stoji ovde pa cemo videti na kraju sezone za koliko sam omasio (ako omasim:)..pokusacu izbaciti navijacki uticaj iz sebe.. 1.Celzi 2.Arsenal 3.Manutd 4.Liverpul celzi mi deluje najuklopljenije i najsposobnije da celu sezonu odrzi na visokom nivou. arsenal opet lepo i dobro igra ali nedovoljno exp-a i novih igraca za broj 1.za manutd je vreme da podbaci, svi su valjda dosad provalili kristijanove fore,runi i dalje ne daje golove+ako se povrede rio/vidic zamene nema.liverpul je dobar ali ne koliko ova 3 gore a opet je jaci od ostatka pl. aj sad.. da promenis prognozu? :)) realno.. sa berbatovim mancester je skroz druga prica.ALI.. nedo Bog da im se neko povredi iz odbrane, oni su proslost. jer jednostavno nemaju backup.. pa nece im valjda ves biti jedan od stopera. jako glupavo od njih da nikog ne pazare ove sezone, jako.. sta ako se evra povredi? da nece mali silva da igra? eto, nema kristijana i oni su kurac! chelzi se zajebao, i sada im fali jedan napadac. svi otisli, a niko doso.. to ne moze da valja.. Edited September 4, 2008 by siniSter Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts