Jump to content

Premier League

ArktickaLubenica

Recommended Posts

ne verujem da su namestali na istom nivou kao Juve i Milan jer sumnjam da Inter ima protekciju koju imaju dva, nesumnjivo, veca imena italijanskog fudbala - juve i milan

inache chelzi pozajmio kvarezmu do maja...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

telecom italia je u vreme kalchopolija bila jedan od vaznijih sponzora intera.

svi objavljeni transkripti telefonskih razgovora o nameshtanju tekmi/delegiranju sudija koje je ta firma dostavila i koji su bili krucijalni dokazi odnosili su se na sve ostale klubove IZUZEV intera.

nuff said.

Našikam se i pravim haos

cekaj, malo su manje namestali od milana i juvea i zbog toga ne treba da budu kaznjeni?

kao, ja sam ukrao zvaku, ali marko i uros su ukrali ceo set tempera i zbog toga oni trebaju da dobiju kaznu a ja ne?

nemoj sada misliti da stajem na neciju stranu, realno me zabole za kalco i italijanski fudbal, mislim, nemam neku ekipu koju simpatisem do bola, samo kazem da svi treba da odgovaraju za svoje postupke.

ne kazem da inter sigurno nije krao, ali sam siguran da nije imao protekciju za razliku od Milana i Juventusa...u najgorem slucaju, navijachi Juventusa i Milana nemaju pravo da osporavaju Interove titule jer niko nije krao u njihovo ime, nego oni sami

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

cemu proseravanje oko semantike, nije mi jasno. ali da zavrsimo - u pravu si, move along

ovo za bosingvu - onaj pakistanac sudija bio na pola metra, i iskulirao. papan -_-

A dobro Stijo,ista pricha ko sa zvezdom,ligom sampiona i kupom sampiona ;)))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

lol, pa i ja da imam 17god i da sam presao u mancester isto bi se tako lozio...

licno, bio bi mnogo gori..:)

sto se tice te price o interovom namestanju - daj mendzi ne zajebavaj, jel si cito ti te optuzbe - " kruz je namerno pustio materacija da sutne penal u predzadnjem kolu a onda je ovaj promasio.."

..sta kao reko je maningeru de materaci sutira penale? ili je znao da je materaci imbecil koji ce promasiti? pritom aj da je zazunacio loptu preko ili pored gola pa da i posumnjamo, nego mu je golman fino odbranio..

a i s obzirom na nacin na koji su osvojili titulu - u poslednjih pola cuke poslednjeg kola - ne verujem da su se bas toliko zajebavali da su svesno celu sezonu stavili na kocku..igrajuci protiv jebene Parme u gostima koja se bori da ne ispadne a svi znamo koliko puta se vec izvukla da ne ispadne i koliko su je svi gurali zadnjih 5 godina da slucajno ne odu u seriju b..nije to tekma zajebancija..

jebes ti tu pricu koju pise Il Giornale..koji je u vlasnistvu Slivija kralja i vlasnika Italije..

sveukupno, ta liga je ipak jadna..ni 10 murinja i ronaldinja joj ne moye pomoci..ali se ko sto igz rece zna ko namesta..a ko je cekao 17 godina na tu titulu koju su mu realno par puta otimali milan i juve..i to bas onako jadno..

Edited by GibanicA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...