Jump to content

Premier League

ArktickaLubenica

Recommended Posts

cudi me da huntelara nisu napali ili etoa ili bilokoga kao plan B za slucaj da robinjo ne dodje..deluje mi neozbiljno za jedan takav klub da nisu imali plan b..sad je jos s odlaskom swp-a kao sto kazes jedan napred manje..a celzi treba puno tekmi da igra

i ipak cu da ostanem pri svojoj prognozi:) cel-tot i ona igra koju sam tu gledao me uverava u to..bugarin jeste pretnja poretku ali treba videti kako ce to da funkcionise

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da, da, sasvim zasluzeno iako su igrali bez stevice i toresa (ok, stevica je igrao zadnjih pola sata).

mancester se branio celo drugo, dimitar sem asistencije se nije video.

i definitivno je to da mancester nije mancester bez ronalda, jednostavno nemaju ideju u napadu.

sada se cema siti - celzi i nova poslastica uz dosta golova, nadam se :))))

joooj sto volem engleski fudbal :))

Odlicna tekma u 'poolu ,liver je imao srece kod oba gola(kako je babel rofl sutnuo onu loptu,jedino onako je mogla da udje) Vidic dobio crveni :O ,sve u svemu drago mi je sto je pukao mutd :p

edit

samo sto nema prenosa mcity-celzi zbog glupog novog zakona o zastiti nasih tekmi,tj prenosa istih -.-

Edited by alfa_muzjak

Um caruje, Dundo Maroje!

najbolesnije je sto Denilson i Cesc smetaju jedan drugome.Tj. i jednom i drugome treba neki tutumrak kao sto je bio Flamini da trci i pegla za njih.Ovako jednog vidis na jednoj tekmi,pa onda drugog na drugoj :))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ali kidaju, za sada!

ja sam iskreno sumnjao u pobedu whema, ali znajuci KOLIKO se njuka raspada, ispratio sam ih na tiketu :))

ako je za nekoga ocekivati da kiksne od stoke-a kod kuce, mislim na ove 'top' timove, onda je to liverpul!! eto zbog cega slepchadija ne moze da osvoji titulu, zato sto gubi bodove na svom terenu protiv debila. ko ih jebe.

danas celzi mancester, jao, jao, JAO JAO!!! po svemu prikazanom do sada, celzi bi trebao da ih otkine od zivota, koliko citam tako se i ponasaju/daju izjave u medijima. svi pucaju od morala, sto je i za ocekivati, kako igraju do sada. mancester sa kristijanom i verovato dimitrom, sto znaci da i jedni i drugi u full sastavu. praznik fudbala, nema sta :)))

totenhem-vigan

:))))

fulham 1

arsenal 0-2

mancester 1-1

chelsea 0:2 konacan rez

ovo nema veze sa kladionicom, odma da vam kazem :D

eo parova

Arsenal v Hull, 17:30

Aston Villa v Sunderland, 15:00

Everton v Liverpool, 12:45

Fulham v West Ham, 15:00

Man Utd v Bolton, 15:00

Middlesbrough v West Brom, 15:00

Newcastle v Blackburn, 15:00

Stoke v Chelsea, 15:00

Portsmouth v Tottenham, 13:30

Wigan v Man City, 16:00

Bring It

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...