Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja i dva druga idemo da cekamo karte za cska, bus u 5 ujutru, ali bice fun......

dok ne dobijemo batine

:)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

lesko brate onog trena kad se javis na topiku o zvezdi kao zagorela zvezdaska glava,ima da odem na brdo i da te prebijem ( mendzi i hajli included) :))))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

hahaha :D.

ne znam sto vam je toliko cudno. Ja volim zvezdu,navijam za zvezdu,sve to super...ali jednostavno,volim drugima da ucinim,pogotovo ako znam da se taj/ta jako radovati tome...jos mi je + devojcica,i + nam je godinu dana...ne znam koji vam je jos razlog potreban :).

2ch4bup.jpg

i am in.

takođe :)

a te fore voliš da učiniš i sl, zajebi. Mogu da se kladim da mrziš grobare, i da navijaš protiv njih u Evropi, ko što mi ostali radimo [:D] Al ajde, hoćeš da prcaš, još si mlad i zelen pa se toliko cimaš za godinu dana, razumljivo je

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

takođe :)

a te fore voliš da učiniš i sl, zajebi. Mogu da se kladim da mrziš grobare, i da navijaš protiv njih u Evropi, ko što mi ostali radimo [:D] Al ajde, hoćeš da prcaš, još si mlad i zelen pa se toliko cimaš za godinu dana, razumljivo je

ne mogu vise da se objasnjavam,nema potrebe. Verujem da se sprdate,bar malo...

2ch4bup.jpg

lesko brate onog trena kad se javis na topiku o zvezdi kao zagorela zvezdaska glava,ima da odem na brdo i da te prebijem ( mendzi i hajli included) :))))

ja cu da svedocim da se samopovredjivao kada je shvatio da nije bata nego seka... :)

ne mogu vise da se objasnjavam,nema potrebe. Verujem da se sprdate,bar malo...

ne sprdam se nimalo, samo se nadam da to radiš zato što si mlad i zelen. Neću da zagovnjam topic o partizanu, al mnogo rano si počeo da prodaješ sebe zbog ribe, šta ćeš tek da radiš kad se oženiš, daćeš ženi bubreg da ga proda da kupi bundu [:D]

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...