Kal1mero Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 tvoj ortak nema pojma ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 jel ovo sigurno? Posto mi jedan ortak sad nesto rekao da je u BG-u 26. utakmica... 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 hvala hvala :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 e jbg Leshko, prcacesh tek 31. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 hahaha :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 jel ovo sigurno? Posto mi jedan ortak sad nesto rekao da je u BG-u 26. utakmica... ne brini, vodices devojcicu na tekmu 31. picko usrana, prodana!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 :))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 ne stvarno, bolje daj kartu nekom ko ce da navija :) da mene riba pita da je vodim na utakmice zvezde, rekao bi joj: 'e, 'de bre da gledam kako vas odvaljuje Azovomikmash' Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 ja i dva druga idemo da cekamo karte za cska, bus u 5 ujutru, ali bice fun...... dok ne dobijemo batine :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 lesko brate onog trena kad se javis na topiku o zvezdi kao zagorela zvezdaska glava,ima da odem na brdo i da te prebijem ( mendzi i hajli included) :)))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 hahaha :D. ne znam sto vam je toliko cudno. Ja volim zvezdu,navijam za zvezdu,sve to super...ali jednostavno,volim drugima da ucinim,pogotovo ako znam da se taj/ta jako radovati tome...jos mi je + devojcica,i + nam je godinu dana...ne znam koji vam je jos razlog potreban :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 i am in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 leskopoz vodi je u rusiju na cska, brate evo imam par drugara koji idu, shtakurac, AJDE POKAZHI SE KOLIKO SI SPREMAN DA SE OTVORISH ZA DEVOJKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 TO the hills! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 19, 2009 Author Report Share Posted March 19, 2009 Jbt Leshko, dodje ti Partizanova utakmica kao koncert Jonas Brothersa... 'My 'gina feels tingly!' :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 i am in. takođe :) a te fore voliš da učiniš i sl, zajebi. Mogu da se kladim da mrziš grobare, i da navijaš protiv njih u Evropi, ko što mi ostali radimo Al ajde, hoćeš da prcaš, još si mlad i zelen pa se toliko cimaš za godinu dana, razumljivo je 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 meni nije nikako razumljivo, al ajde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 To je zato sto nisi prcao mendzi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 mozda i jeste, samo nije pravio topike o tome olololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 takođe :) a te fore voliš da učiniš i sl, zajebi. Mogu da se kladim da mrziš grobare, i da navijaš protiv njih u Evropi, ko što mi ostali radimo Al ajde, hoćeš da prcaš, još si mlad i zelen pa se toliko cimaš za godinu dana, razumljivo je ne mogu vise da se objasnjavam,nema potrebe. Verujem da se sprdate,bar malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 lesko brate onog trena kad se javis na topiku o zvezdi kao zagorela zvezdaska glava,ima da odem na brdo i da te prebijem ( mendzi i hajli included) :)))) ja cu da svedocim da se samopovredjivao kada je shvatio da nije bata nego seka... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ololo, djole, spremi se da puknes dva soma za karte :D::D:D http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=128276 DA LI si nekada dao 2k za zvezdu, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 4 soma ukupno ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ne mogu vise da se objasnjavam,nema potrebe. Verujem da se sprdate,bar malo... ne sprdam se nimalo, samo se nadam da to radiš zato što si mlad i zelen. Neću da zagovnjam topic o partizanu, al mnogo rano si počeo da prodaješ sebe zbog ribe, šta ćeš tek da radiš kad se oženiš, daćeš ženi bubreg da ga proda da kupi bundu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Prodao si komsinucu zbog cice :))) sta je sledece? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts