Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja mislim da 10 000+ ,moraju da imaju ekipe koje poseduju A licencu tj ugovor na 3 godine sa euroligom ;)

a ne znam na sta ciljas formi na druge prihode :D kad partizan ne moze da nadje sponzora :D jedini prihod mu je pobeda u euroligi koja je 4000e :D

a za nlb ligu nas lazu godinama...euroligas i na kraju ce da bude da ne mogu dva kluba iz iste zemlje da idu iz NLB-a jos vece sranje :D

pa kad nam "svetski biznismeni" vode klub, i ovo sponzora shto imamo je dobro. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Jiri Zidek

Being from the Czech Republic, I want to say how happy I am for Jan Vesely and Partizan and European basketball overall after the phenomenon we saw in Belgrade on Thursday. I have played and won final events in front of 35,000 people in college at UCLA and in the finals of the Euroleague with Zalgiris in Munich, but just watching the scene in Belgrade last night gave me goosebumps. What an atmosphere, really incredible: the fans, the flags, the singing, the cheering. I am happy that Jan is a part of that and played the most minutes on Partizan's team for that record-breaking game. Congratulations to the whole Partizan organization on the supreme job they are doing with young players. That certainly is the most pleasantly surprising team of the Euroleague season!"

Sta je ovo, djeco draga?

Ne gledam, jer me ubija ono mrtvilo od hale i to sto znam da ce panatinaikos da dobije spance (imam i na tiketu) tako da me boli kara...jel odmara dule igrace?

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

RASPORED

1. MEČ - MOSKVA (24. mart): CSKA – Partizan

2. MEČ – MOSKVA (26. mart): CSKA – Partizan

3. MEĆ – BEOGRAD (31. mart): Partizan - CSKA

EVENTUALNO

4. MEČ – BEOGRAD (02. april): Partizan - CSKA

5. MEČ – MOSKVA (08. april): CSKA – Partizan

2:0

this shit is pretty much over...

Edited by vLaDa_

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Kako odvratan teren u Jagodini,desilo se da lopta ide visoko i da se samo zakopa u zemlju,al dobro,na kraju je Brana Iliic uvalio lep gol,i stvarno me odusevio svojom brzinom i sutem...

Um caruje, Dundo Maroje!

gz gz :)

morao sam da nas ispratim na tiketu :D

▲

▲ ▲

RASPORED

1. MEČ - MOSKVA (24. mart): CSKA – Partizan

2. MEČ – MOSKVA (26. mart): CSKA – Partizan

3. MEĆ – BEOGRAD (31. mart): Partizan - CSKA

EVENTUALNO

4. MEČ – BEOGRAD (02. april): Partizan - CSKA

5. MEČ – MOSKVA (08. april): CSKA – Partizan

jel ovo sigurno? Posto mi jedan ortak sad nesto rekao da je u BG-u 26. utakmica...

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...