Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

mozda je tako zvucalo, ali veruj mi, svi oko mene su prevrtali ocima. :)

pa zato shto ste pozeri a ne navijachi wat noodle said :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bilo je jace od mene.

moras mi reci kako si ovo uspeo :D

Ahahah, verovatno prilikom stiska na "r" srednji prst mi je refleksno reagovao na "s", a bio je tu jer mi se domalic tek dizao sa "a" :D

/edit

Evo dve slike, kome se ne svidja atmosfera u Areni, taj ne zna shta bulazni

viewphoto.jpg

viewphoto1.jpg

Edited by CABKE

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

@skrimavi :D

moj ortak koji ide na sve tekme je rekao da je 1 i 2 cetvrtina bila onako ali u 3 i 4 mnogo je bolje bilo nego u pioniru :D sad jebiga naravno da cim je veci broj ljudi bice i vise "zalutalih" ljudi ali opet da li su oni zalutali ? i to su navijaci je li negde pise da ako dolazis na utakmicu moras da navijas ?:D

Нема  будућности без истине.

@skrimavi :D

i to su navijaci je li negde pise da ako dolazis na utakmicu moras da navijas ?:D

naravno. pevaju i devojke, stari ljudi, deca, a manekeni snimaju mobilnom i mrste se.

dva incidenta, ranjeni ispred arene i tuca u gsp-u 17. na koju foru se tuku Grobari izmedju sebe nikad mi nece biti jasno. :(

ako bude cetvrtfinala u areni, necu da pogresim opet i da cekam miku-ziku za kartu. :)

@noodle:

bio sam u trecem redu dole, tacno iza nase klupe. :)

@kali:

pa to ti ja pricam, tu se igrom slucaja naslo dosta tih ljudi koji su bili u fazonu "e primili smo kos, ucutacemo se do daljnjeg". :D

@savke:

nemoj vaditi iz konteksta, ja ne kazem da je atmosfera bila losa, nego da je pionir mnogo vatreniji i kad se navija, SVI navijaju, i STALNO.

vidis, to kad se jedna pesma vrti mozda deluje extra iz nekog "posmatrackog" gledista, ali se sinoc svodilo na to da se navijaci pojacaju tek kada igraci naprave nesto, sto je l' te, nije poenta? :) bitno je navijati i kada ne ide. :)

i kako mislis da se sa 2 slike moze videti kakva je atmosfera? :D

naravno. pevaju i devojke, stari ljudi, deca, a manekeni snimaju mobilnom i mrste se.

dva incidenta, ranjeni ispred arene i tuca u gsp-u 17. na koju foru se tuku Grobari izmedju sebe nikad mi nece biti jasno. :(

ako bude cetvrtfinala u areni, necu da pogresim opet i da cekam miku-ziku za kartu. :)

ta tuca u 17 pise u novinama da je bila sacekusa taurunum bojsa a za ovo pistoljem to mi tek nije jasno :D pise da su navijaci partizana al bre da pucas momka koji je sa devojkom je dno dna :D

a za karte sta si ceko sto nisi dosao ranije :D i sam znas kolika je potraznja bila :D

i kako mislis da se sa 2 slike moze videti kakva je atmosfera? :D

Ne moze, ali evo moze ovde

I na svakom se klipu vidi da je atmosfera BOLESNO dobra, i da 80% arene navija, zato ne moj da budesh klasichna baba koja kuka za Pionirom :D

Shalim se malo, ali ozbiljno, daleko bolja i mocnija atmosfera!

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Ni ja nisam uspeo da nabavim kartu sa 2 ortaka, pa smo gledali u obliznjem kaficu sa josh nekom ekipom Grobara. Bar smo imali piva :D

Inache, da smo znali na vreme, mogli smo da nazovemo vodje koji bi nam ostavili karte. Svakog su isposhtovali i ko god se malo zainteresovao/iscimao, je mogao da nabavi....Tapkarosha NIJE BILO, ili bar mi nismo videli, a 3 sata smo kruzili oko Arene pre utakmice, kao machke oko lavora okrenutog naopako, ispod koga je neka do jaja slanina :))

Shto se navijanja tiche, chimi mi se da u 1. poluvremenu nije bilo na nivou Pionira, ali u 2. je bilo mozda i bolje. U svakom sluchaju, mislim da bi svaku utakmicu EL bilo dobro igrati u Areni od sada...+ bi i klubu ishla odlichna zarada od ulaznica. Naravno, bilo je dosta pozera ali jbg...ochekivao sam, ochajnichki, izlazak iz hale bar nekolicine njih, onomad, kada se sjebao semafor, pa sam mislio da ce razmazeni da nam ustupe mesto :DDD

Utakmica dranje. Sprdamo se sa svima. Josh smo mogli i na +19 uz malo srece ho ho ho

alejup Tepic-Rakocevic 1. mesto u top 10 poteza celog kola

Veseli 5. mesto sa svojim vanhended zakucavanjem iz kontre u poslednjoj sekundi 1. poluvremena

I naravno, rekord EL po broju gledalaca na jednoj utakmici! \o/

2z4k41w.jpg

Evo ti jedan koji obuhvata celu tekmu ;)

kad je prosao moreira pored ovih kosarkasa,ja mislio neko dete,fazon lasmeov sin :D

btw. sve ovo lepo izgleda,al pionir je zakon !

Edited by alfa_muzjak

Um caruje, Dundo Maroje!

Ni ja nisam uspeo da nabavim kartu sa 2 ortaka, pa smo gledali u obliznjem kaficu sa josh nekom ekipom Grobara. Bar smo imali piva :D

Inache, da smo znali na vreme, mogli smo da nazovemo vodje koji bi nam ostavili karte. Svakog su isposhtovali i ko god se malo zainteresovao/iscimao, je mogao da nabavi....Tapkarosha NIJE BILO, ili bar mi nismo videli, a 3 sata smo kruzili oko Arene pre utakmice, kao machke oko lavora okrenutog naopako, ispod koga je neka do jaja slanina :))

Shto se navijanja tiche, chimi mi se da u 1. poluvremenu nije bilo na nivou Pionira, ali u 2. je bilo mozda i bolje. U svakom sluchaju, mislim da bi svaku utakmicu EL bilo dobro igrati u Areni od sada...+ bi i klubu ishla odlichna zarada od ulaznica. Naravno, bilo je dosta pozera ali jbg...ochekivao sam, ochajnichki, izlazak iz hale bar nekolicine njih, onomad, kada se sjebao semafor, pa sam mislio da ce razmazeni da nam ustupe mesto :DDD

Utakmica dranje. Sprdamo se sa svima. Josh smo mogli i na +19 uz malo srece ho ho ho

alejup Tepic-Rakocevic 1. mesto u top 10 poteza celog kola

Veseli 5. mesto sa svojim vanhended zakucavanjem iz kontre u poslednjoj sekundi 1. poluvremena

I naravno, rekord EL po broju gledalaca na jednoj utakmici! \o/

2z4k41w.jpg

covek se javio kod tegija u emisiji reko ja da je video tapkarosa sa barem 50 karata ;) a moj ortak ih je video oko 2 popodne te karte se brzo rasprodaju ;)

a zakup pionira? (malo je samo manji)

bice puna, ne igramo mi kup lilijane ronketi kao zvezda lol

jedan dan u areni je 50 000e ;) ja mislim da su partizanu izasli u susret i da je bilo 25000 zbog toga :D

a ti racunaj to je oko 2 300 000din ;) ne moze da se zaradi tu nista :D jos je tu bilo pretplatnih karata oko 6000 :D

btw. sve ovo lepo izgleda,al pionir je zakon !

Lazmi: Ovo nikada nisam doživeo!

Stefon Lazmi je oduševljen atmosferom u „Areni", iako je imao prilike da igra pred ovolikim brojem gledalaca.

- Nije bio previše bitan meč, ali su obe ekipe igrale maksimalno. Igrao sam u NBA pred ovolikim brojem gledalaca, ali ovo je najbolja atmosfera koju sam doživeo u životu - rekao je jedan od junaka Partizanove pobede nad Grcima.

;))

@ Kali

ako ih je bilo, bukvalno je trebalo da te ukenja da nadjesh tapkarosha, jer je bilo josh circa 5000 ljudi koji su trazili karte. Njih 2500 me je pitalo za kartu vishka :))

jedan dan u areni je 50 000e ;) ja mislim da su partizanu izasli u susret i da je bilo 25000 zbog toga :D

a ti racunaj to je oko 2 300 000din ;) ne moze da se zaradi tu nista :D jos je tu bilo pretplatnih karata oko 6000 :D

auu, pa onda se nikom nishta ne bi isplatilo da je tako...ne verujem da je ta cifra

Edited by leisure

Danilovic je rekao da je cena bila 20 000 evra zato shto se grad odrekao svog dela od 5 000 evra. To je ujedno i najniza moguca cena za iznajmljivanje arene.

Kad smo vec kod likova koji su se javljali u onoj emisiji (da bilo je tapkarosha), jedan mi je posebno bio interesantan. Javio se decko da pita zashto se u toj emisiji nije pricalo o Zvezdi i Hemofarmu vec samo o Partizanu!!11? [:D]

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

@leisure

moguce da si u pravu ,nisam bio na tekmi pa ne mogu bas da procenim,al ovako,gledajuci preko tv-a,bolje je u pioniru,lepse i glasnije se cuje iako je manje ljudi...

^

i posle smo mi kompleksasi :)

Um caruje, Dundo Maroje!

pa pazi kad neko pravi koncert u areni dolazi recimo 15 000ljudi a cena karte u proseku je 1000din sto mu dodje 15 000 000 din :D a ako je 50 000e zakup to je 5 000 000din :D tako da eto ti isplati se :D

mada moguce da sam ja preterao neka nije 50 000e :D neka je 25 000 neka je 35 000 : Dopet se isplati ;) i jos ti pevaci imaju sponzore ;)

a ti likovi sto se javljaju na tv-u i daju komentare sto nema zvezde i hemofarma fmp-a jbt koji debili :D sto nema mene onda na tv-u ipak sam ja dao 10 poena na basketu :D a i tegeltija je jos veci mentol sto dozvoljava javljanje gledalaca....mada onda ne bi imao sta da prica sa gostom :D

Edited by Kal1mero

Pa nisu ulaznice jedini profit.

Meni je licno arena prevelika, koliko bi ljudi bilo da smo 0-4?

Ali kako god da se uzme, iz Pionira cemo za godinu dve morati da izadjemo zbog pravila da dvorana mora da ima 10,000+ mesta.

Da izgleda svetski, izgleda. Samo kad bi se podigao znacaj NLB ligi, da to marketing isprati, odatle ce i pare uleteti u ligu, dolazice rezultati a kad su tu rezultati tu su i navijaci. Ali kako god da okrenete, 20,000 mesta je IZUZETNO tesko ispuniti, a cak i da bude 8,000 ili 9,000 opet ce izgledati mrtvacki prazno.

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ja mislim da 10 000+ ,moraju da imaju ekipe koje poseduju A licencu tj ugovor na 3 godine sa euroligom ;)

a ne znam na sta ciljas formi na druge prihode :D kad partizan ne moze da nadje sponzora :D jedini prihod mu je pobeda u euroligi koja je 4000e :D

a za nlb ligu nas lazu godinama...euroligas i na kraju ce da bude da ne mogu dva kluba iz iste zemlje da idu iz NLB-a jos vece sranje :D

jaoo koji car :D

brate, pa on sabija srpski bolje nego pola srbije :D

"da li je istina da ce tvoj brat doci na probu"

"pa nece na probu, ili ce da igra ili nece "

:D

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...