exile Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 Gruja objasnio ez olvejz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 24, 2008 Report Share Posted October 24, 2008 <leshko>bice bolje, deremo Sevilju u Shpaniji!!!</leshko> :) jbg, kapiram da smo suplji za jednog shtopera i kada igra Djordjevic, a ne ovako...ne krivim ovog Jovanovica i Miljkovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 ali ta pricha Miljkovic je mlad,ne krivim Miljkovica.Alo ljudi.Partizan i Zvezda.Dva nasa najveca kluba.Svi igraci koji stasaju u njemu,stasaju bre za najbolje.Za reprezentaciju,za duele sa najboljim evropskim timovima.A ne da izadje protiv Sampdorije i useru se ko grlica.Sam ko duh,njemu pobegne lopta u aut.Ne sme da zadrzi loptu duze od pola sekunde.Ima cist centarshut,on da takvu kosku,i ide kontra zbog njegovog centarshuta.Znaci ok,kiks kod gola,desi se i najboljima.Ali onakav strah,pa to nisam video ne pamtim bre koliko dugo.Ja bih bolje odigrao od njega.Pa i Jovanovic je primio kroz noge od Kasana za prvi gol pa ga to nije sprecilo da odigra solidno ostatak partije. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 ma sve je to ok grujo poenta je da mi ne smeno da dolazimo u situaciju da nam Miljkovic i Jovanovic uopshte i ulaze u ovako bitnim utakmicama, a jedva da su i igrali u nekim mnogo manje bitnim. Zamisli ovakav Partizan sa josh jednim iskusnim shtoperom, koji je, recimo, bolji od Djorjevica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 pa imate jebote onu crnchugu na klupi.On ne moze meni da bude gori od Sikimica,pa opet nema ga.A pritom Jovanovic je mladi reprezentativac i za njega bih zaista pravio mesta.Ali jbg,duga pricha.Steta npr. da jedan Tomovic konacno dobija priliku u zvezdi,kad se ona raspada totalno,a pre toga su ga minirali igrachine tipa Tutoric i kompanija. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 i mene zanima sto zaim (zajem or whatever) ne igra:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 mislio sam na Ngambija :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 zaim je desetka, tj plej i ne moze digra pored moreire :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 FT Cukaricki Stankom 1-0 (0-0) Partizan stepi radi stvar za nas ... :))) 8 bodova razlike, ne? [leshko] STIZEMO VAS!!!!1 [/leshko] Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Tezak teren Banovo Brdo :D I Vojvodina pobedila Borac,tako da je ovo dobro za celo prvenstvo. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 mendzi,sumnjas? :) moji brdjani malo rade za nas...bravo bravo Cuko :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 Hvala kurcu da je cuka dobila. Inace bi svi pricali kako je to partizanov klub i pushta partizan a dobro igra samo protiv zvezde. We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 26, 2008 Report Share Posted October 26, 2008 na kakve stvari ti obracas paznju jbt... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 o_0? We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Inace bi svi pricali kako je to partizanov klub i pushta partizan a dobro igra samo protiv zvezde. na ovo sam mislio,ako nisi bio ironican naravno. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Bio sam sarkastican zapravo al' dobro :). We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 komshinica i vosha se saplele...josh samo mi da dobijemo jagodinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 kakav 2 gol Moreire :O Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 dobro je, jagodina je pala, sada josh samo real AJMO CRNO BELI!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 svaka cast na pobedi protiv reala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 (o/ \o) (o/ \o) <o/ \o> <o/ \o> \o/ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 lol Vranesh chovek utakmice :)) svaka chast ovoj ekipi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 odlicno je sve bilo,pocevsi od navijanja pa do same igre,sve sem pada u 3 cetvrtini...tepic je stvarno izrastao u velikog igraca,on je VODJA :) , velickovic takodje,zadovoljan sam i sa crncom i vranjesom posebno u odbrani ,rasic dobar moze i bolje i tripkovic koji se ne vidi celu tekmu i onda da trojku kad je najpotrebnije stvarno GG Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 ma koji bre tepic, sta pricas ti :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 29, 2008 Report Share Posted October 29, 2008 tripkovic otrkovenje eurolige jos jednom je explodirao i pokazao da je ova sezona njegova !!! :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts