Jump to content

SD Partizan 08/09

Lex

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam cuo da se poslednjih 60 mina igrala viktorija :D ,a za 2 gol je kriv Bozovic koji je odleteo u prazno,al ne moze njemu niko nista da prikenja...jbga nije bilo srece al valjda ce biti u cetvrtak \o/

Um caruje, Dundo Maroje!

jadan ovaj Miljkovic :(.

dobro,zanimljivo prvo poluvreme,smorio sam se u drugom...

mislim da je Sampdoria bila za nijansu bolja,i to su uspeli da pretoce u rezultat posle potpuno glupe greske...

na ruku vam ide rezultat u Sevilji,tako da nista nije gotovo,samo da uzmete neke bodove na gostovanjima...

p.s. DO JAJA me nervira sto su teniskom komentatoru dali da rade ovaj mec...covek je smarac.

2ch4bup.jpg

I Posle Sikimica,Sikimic!1

Partizan mi je izgledao kao da igra na fazon "glupa Sampdoria,ispada iz serije a,a mi imamo Moreiru i Diaru,sacemo na brzaka da ih dobijemo",a posle drugog gola je vec bilo kasno za neku ozbiljniju igru.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

tachno sam znao ovaj rezultat da tje biti.. al nisam hteo u inat da pricham, poshto je postala chesta pojava na nashim prostorima da se radujemo unapred, udje nam u krv, euforija..

tako i sp 2006,wow plasirali smo se, imamo extra team .. fizichki jak toto, kidamo Bre, i dodju nam afrikanci, koji su zajebali leoparda, dodju i naguze nas ka manijake..

Kasnije kad kazhem "puko partizan ha ha" odma se vratja uzvrat "a de ste vi delije u evropi", e toga se najvishe bojim.. ZATO SMO MI I NAJVETJA DJUBRAD.. MISLIMO DA SMO gladijatori, A ustvari smo VNAGO!

Igramo spor fudbal i to je chinjenica i PROBLEM kod nas..

dzaba se nerviram :@

optimiste smo.. treba biti jeste, al u realnom pogledu...

ma i ja kenjam.

kolko sam mogao da vidim poprilicno jadna igra,tosic je podbacio ali fejsa je naj promasaj tekme,lik je bio totalno nezainteresovan...miljkovic jbga mlad je sigurno se usrao al je bas sjebao tekmu...

navijanje je bilo dobro,palo je 2 puta ,u prvom poluvremenu kad je bila neka tuca,i u 2 pol kad smo primili gol,al zato se pevalo i posle tekme...

doria je sranje , imali su vise nego srece a i navijaci su im klokani,ocekivao sam vise od njih

Um caruje, Dundo Maroje!

Koja dva jadna gola smo primili. Onakve golove ne prima cak ni zvezda protiv Javora.

Jedino je gluplje zvezda onda izgubila od bayerna. Shta da radish kad ti se 3 igraca iz zadnje linije povrede, da se jebeshu dupe samo =).

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

uf,napisao sam ogroman post i zabo mi firefox.I sad kara.Anyway,suma sumarum.Niste vise ni zasluzili.Onaj Miljkovic je zabluda od igracha.Usrao se ko pichka.Vi stopostotnu sansu niste imali,gol ste dali kroz individualni kvalitet Dijare,a ne iz neke akcije,a jedinu akciju koju ste zapravo imali je pogodila lika lopta u glavu.Kasano kad god je primio loptu,svi skidaju gace,znaci roshavi slinavac vam je bukvalno prdeo u facu,radio je sta je hteo,sutirao odakle hteo,driblao koga hteo.Bonacoli nije izgubio nijedan duel.Ajde sto skochi,nego on ko da nema nikog na ledjima prima konstantno loptu na grudi.Paunovic promasaj veka.A Jokanovic jos veci sto ga drzi u igri.I da,i singlirao sam vas(tj. vezao na jakom tiketu),i navijao ko da sam jedan od vas,ali stvarno sam potpuno realan.Koliko god se trudio da izvucem nesto bolje.Mnogo je lose igrao partizan veceras.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...