Eilla Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 E ovako trazim na netu al nigde da nadjem,potrebne su mi sve sezone/epizode serije Dream Team iliti Tim snova o fudbalskom klubu Harcester,znaci ako neko zna gde bi mogao naci bio bi i vise nego zahvalan Hvala unapred svim dobrim ljudima koji mi ikako pomognu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Uf ja sam to trazio odavno i nisam nashao... nisu izdavali seriju na dvd. Pogledaj na njihovom forumu mozda se nesto promenilo u medjuvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 Takodje sam to trazio davno, nije bilo ni na torentima ni na rapidu. Sumnjam da moze da se nadje na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eilla Posted July 28, 2008 Author Report Share Posted July 28, 2008 Ma vidim na sajtu serije da ima dvd izdat al neznam kako doci do njega..zato sam i pitao ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts