iguana Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 mislim da i vilica nije toliki problem koliko je devojka ravna Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 11, 2009 Report Share Posted January 11, 2009 ^Ma i to, i nacin na koji prica, smeje se kao da je blago retardirana itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 11, 2009 Author Report Share Posted January 11, 2009 Al ozbiljno, meni je ona odvratna sa tom vilicom, mislim da i vilica nije toliki problem koliko je devojka ravna ^Ma i to, i nacin na koji prica, smeje se kao da je blago retardirana itd... OD JEBACA NEMA BIRACA!!!!! Ili cek to bese obrnuto ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 mislim da i vilica nije toliki problem koliko je devojka ravna sho bi reko neki moj ortak: (jos davno kad su "daske" i pedo-manekenke postale in) "jbt moram sam sebe za dupe da uhvatim da se napalim" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ma shta bre, ima neku jebozovno facu... samo je na ovoj slici gore uzasno ispala :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 ^ :))) VILICA FTW :D Al ozbiljno, meni je ona odvratna sa tom vilicom, ok u seriji sam tolerisao to sto za nju vazi da je dobra riba, takav je scenario jebiga, al realno ne mogu da verujem da se neko lozi na nju, bolje da je smuvao plavusu (omg zaboravio sam kako se zove u seriji:/) rita? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 rita? rita! :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 uf kakva slika, progonice me u nocnim morama. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 e moram vas pitam nesto :D » Click to show Spoiler - click again to hide... «stigao sam s2e10, pustam posle ovog posta...(stavio je crnju u kavez,droga okolo itd, poslednje sto sam video) e sad zanima me nesto drugo, djuks je nasao one uzorke krvi, odneo onom drugom crnji da ih analizira itd. zanima me kako i kada su ovi iz fbi nasli i uzeli mu te uzorke, posto nekako mi se ne cini logicno da su mu tako nasli u gepeku. nejasan mi je jako taj deo. ps. nisam citao postove. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 ako me sećanje služi, ostavio ih je u gepeku kad je išao avionom gdeonobeše. očigledno nije mogao da ih nosi sa sobom u avion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 pa da, mislim da na pocetku sledece epizode imas i fb, u kojem prikazu kako stavlja u gepek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted January 29, 2009 Report Share Posted January 29, 2009 Pali te brezobrazluk i cinjenica ja je 1:1 sa tipicnim normalnim frajerom Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts