Corey Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Želim da naručim licencu za whereisit program, pa me zanima koje su kartice kod nas dostupne, da li mogu da platim na neki način a da to nije paypal http://www.whereisit-soft.com/buy/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Pitao sam to isto u Intezi i rekli su mi da moze sa bilo kojom Master karticom i sa Visom (cini mi se Elektron). Uz Am-Ex se dobija valjda i onaj citac kartica za najbezbedniju komunikaciju sa internetom, ali to em kosta vise, em treba da imas neke preduslove... Znaci uzmes Master i gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Koliko znam, electron to ne radi, vec virtuon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 sa vituon mozes komotno da placas preko neta,posto je to visa(devizna) kartica. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Visa Virtuon Rajfajzen banke. ~25jura uzimanje kartice. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 u vojvođanskoj ranije nisu tražili obavezan depozit za virtuon, ne znam da li je to promenjeno posle spajanja sa NBG (?), al proveri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 Visa Virtuon Rajfajzen banke. ~25jura uzimanje kartice.25? pre je bilo 20 to ti je obavezno da imas na racunu + uplata. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 25? pre je bilo 20 to ti je obavezno da imas na racunu + uplata. 20 jura je depozit i mislim da treba neka stotina dinara za otvaranje rachuna i uzimanje same kartice. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 moguce davno je bilo kad sam uzeo karticu :D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts