Jump to content

42. Gitarijada

Recommended Posts

Gitarijada će se održati od 31. jula do 2. avgusta, na gradskom stadionu u Zaječaru. Ulaz, kao i kamp će biti besplatani. Zvanično otvaranje biće 31. jula manifestacijom „Rock Village“, a u večernjim satima, tradicionalno se održava snimanje radio emisija „Sav taj džež“ i „Hit 202“.

Na 42. Zaječarskoj gitarijadi nastupiće Laibach, Disciplin A Kičme, Block Out, Aki Rahimovski (pevač Parnog Valjka), Bjesovi, E-Play, NightFall i 12 demo bendova.

program:

31.07.2008.

14:00 Otvaranje Rock kampa 

20:00 Javno snimanje emisija "Linija za Jazz" 

21:00 Javno snimanje emisije "Hit 202" 

01.08.2008. 

21:00 Pobednik 41. Gitarijade 

22:00 Block Out 

23:30 I Polufinale 

00:30 E-play 

01:30 Aki Rahimovski (ex Parni valjak) 

02.08.2008. 

21:00 Pobednik 41. Gitarijade po odluci publike 

22:00 Bjesovi 

23:30 II polufinale 

00:30 Disciplin A Kitchme 

02:00 Laibach

redvoznje.jpg

za one koji preferiraju autobuse, bilo iz razloga komotnosti, mogucnosti prilagodjavanja vremena dolaska i slicno

autobusi.jpg

isti termini polazaka autobusa vaze za sva tri dana, a red voznje vozova je stalan tokom sezone(d'oh)

termini polazaka iz zajechara nisu jos dostupni, ali ih ima nekoliko(vise od 5, cini mi se), te nije tesko naci odgovarajuci...

snalazenje po gradu

zajecar-1.jpg

radul begov konak sam obelezio zato sto su tamo prethodnih godina uglavnom bile odrzavana snimanja hita202, nisam siguran hoce li tako biti i ove godine.

prenociste u hotelu srbija kosta 1400dinara, dvokrevetna i trokrevetna su povoljnije.

ako jos neke stvari saznam, javljam.

i tako :)

ko ide?  [8D][8D]

Edited by Italiano

Osim Laibacha ostatak je tuga Božja :(

Gitarijada se sve više raspada :(

[:0]

ovaj dan ide crvenim slovom u moj kalendar, prvi put u zivotu cujem da je block out tuga bozja, da su bjesovi tuga bozja, da je koja tuga bozja

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

[:0]

ovaj dan ide crvenim slovom u moj kalendar, prvi put u zivotu cujem da je block out tuga bozja, da su bjesovi tuga bozja, da je koja tuga bozja

Block Out si ove godine mogao da čuješ bar na još 3 mesta, a i ove ostale

Jedino što je ovde ulaz besplatan.

Ali pre bih da platim više nego da slušam jedno te isto svaki put

edit:

inače, da, Block Out jeste tuga Božija, i svaki put kad ih čujem 7 godina sreće nemam, a ovi ostali su ok, ali to je subjektivno mišljenje i o ukusima ne treba raspravljati, [:D]

ono gore je bilo čisto na temu raznovrsnosti line-upa

Edited by trooper

• 2 weeks later...

Sveli su na to da traje samo jedan dan, ja idem sada na voz za sat vremena videcemo kako ce da ispadne :0

ko što rekoh

Gitarijada se sve više raspada :(

moraju da vrate da se plaća ulaz i da nađu neke bolje sponzore (kolko sam čuo RTS ih ispalio), ovako će festival nestati za par godina ...

@italiano

a ne ne, borski voz nikada ne kasni bili smo tamo na vreme!!!

@vudu

pa da duplirala bi se poseta ali mi iz unotrasnjosti ne bismo bas svi imali kinte da dodjemo tamo a i mi volimo zabavu :D

@ vudu again

iako je djordje david kasnio 2 sata ( umesto u 3 pocelo u 5) zbog retardirane Discipline kicme, ispao je car i digao je publiku na noge u zoru :D

overall :

ocekivano manje ljudi nego uobicajno ali bilo je cool, pijane metalke, glupi demo bendovi sa tekstovima iz granda i glasovima iz death metala , ne znam ni ko je pobedio, odslusao sam sve demo bendove ali ne mogu da izdvojim nikoga...

LAIBACH je razvalio, stvarno su carevi odusevili su se svi

Ja sam se najvise otkinuo kada su pustili Guano Apes - Open your eyes dok su bendovi podesavali kurce-palce znaci to mi je bio momenat veceri

lukavo sam izbegavao sutke i takooo :)

Cool :)