G!!! Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 "We've got two of the most compelling MMOs in the industry in development," Riccitiello stated to Portfolio.com. "The one that people are dying for us to talk to them about -- in partnership with Lucas, coming out of BioWare, which is, I think, quite possibly the most anticipated game, full stop, for the industry at the point when we get closer to telling you about it." He was then approached and asked if the game he was referring to is, in fact, a Knights of the Old Republic MMOG, he let out a simple "yes." http://www.shacknews.com/onearticle.x/53751 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ali N. Evan Van Zelfden in Los Angeles warns, watch out World of Warcraft lol ne znam zašto, ali ja ne vidim da će i jedan MMO uskoro moći da priđe WoWu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 prave DVA mmo-a odjednom? impressive... inache ovo sto trooper kvotuje je problem sa novim mmo-ovima, igra treba da bude dobra za sebe a ne da se poredi sa wow-om... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 lose sam quoteovao, to je izjavao EA CEOa, John Riccitielloa ,dakle EA ima dva mmmorpg projekta a od toga je jedan kotor ali koja je poenta kotora u mmorpgu? star wars je vec to proshao (neslavno)... zasto opet... meh... mada, koliko se secam EA je napravila veliki zaokret u razvoju igara pocetkom ove godine, obecavshi davanje vishe slobode svojim developerima, cak su bile zvanichne izjave u fazonu da su shvatili koliko su im igre loshe psotale ??!!? valjda i njima pocelo da shkripi pa se zapitali da malo porade i na kvalitetu? meh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 U sustini kad pogledas, morace izdavaci kad tad da se vrate na ol skul pravljenje igara, tj. igre gde je bitna sadrzina. Sto bi bilo zanimljivo, narocito sto za konzolno igranje nije sadrzaj toliko bitan. Mada, to je neozbiljno razmisljanje da ce se sadrzajne/nesadrzajne igre podeliti na pc/konzole. U svakom slucaju, ja ocekujem revoluciju u MMO-u u narednih nekoliko godina, jer ovako vise ne ide. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 okej, uvek je fino imati revoluciju u igrama ja kao laik za mmo(rpg?) se pitam sta tu ima da evoluira? prednost konzolnog igranja je u tome sto ljudi ocekuju i zele, a samim tim i dobijaju instant zabavu u fazonu ubodes i ne mislis... ne razumem koliko glavonjama treba vremena da shvate da potencijalni pc igrachi ne razmishljaju tako... jebote ljudi su toliko prisni sa svojim kompom da im on dodje kao cetkica za zube, kondom, vibrator, neka krajnje intimna stvar i svako ko ocekuje neki vid zabave na kompu ne radi to na pola sata sat vec je spreman da se tome posveti danima (yay trodnevno masturbiranje??!) i pokushaj da se instant zajebancija prihefta kompu jednostavno ne uspeva, vec godinama... svaka igra sa konzolnom filozofijom nije ni izbliza donela ushicenje na sceni kao oldskul stvari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 nema nista da evoluira u mmo osim grafike i interfejsa mmo ima problem sto ti nisi junak priche nego deo sveta ako je kompetitivnog karaktera ko prvi pochne je bog i batina, ako ne solo onda njegov tim/gild/whateva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 Da dodam, deo sveta, i to staticnog, sa kvazi promenama...tja u biti ne menja se nista. I to ovde ne mislim samo players uticaji, vec da je ziv sam za sebe, makar svi ostali da ubijaju zabe il tako neke gluposti ispred prve startne lokacije. Dinamican svet MMOa = pomak, bar za mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 ako ocesh dinamichan svet eto ti eve pa nek te dinamishu bez vazelina pro igrachi koliko god ocesh ;o) mmo je gotovo nemoguce napraviti kako da svi budu zadovoljni jer neki oce hc a drugi uravnjilovku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 nemoguce?nemoguce??? cek sad rusi da naprave mmo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts