killYg0r Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 pre 2+ godine sam uzeo 940b tft samsung i jos tada kad sam ga uzeo je bilo nekih problema sa kontaktom sa kablom i danas upalim komp i jednostavno nema slike a noc pre toga je radilo sve normalno ALI se vidi tek mrvicu nesto al ne dovoljno uopste da bi se bilo sta videlo a sigurno nije nista menjano u opcijama svojimi uzmem da cackam kablove iza i kad god pomerim malo se cuje kao struja neka zujanje .. e sad kapiram da sam izgubio garanciju ili jos bolje da je vec istekla pa jel imao neko slican problem i da li ima neki servis gde mogu da ga odnesem da vide dal mogu nesto da urade bez garancije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 (edited) Imao sam slican problem nakon kupovine svog monitora pre 2 godine. Na kraju se ispostavilo da je riknuo prikljucak za struju u samom monitoru. Isti deo su mi zamenili, posto je bio pod garancijom, ali ne znam ni otprilike koliko bi to moglo da kosta. edit: gramatika urose, gramatika... Edited July 18, 2008 by uveta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 samsung daje 3 dine garancije na monitore, jedino ako nisi kupio iz kamiona. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 (edited) prodavnica u kojoj sam uzeo vise ne postoji nije ni bitno platicu popravku ako moze samo da vidim gde uyopste ima neki samsung servis edit: nadjen Edited July 18, 2008 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 18, 2008 Report Share Posted July 18, 2008 pa dobio si uz monitor i garantni list koji nema veze sa prodavnicom nego sa njihovim ovlashccenim servisom, nema veze shto prodavnica ne postoji. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2008 Author Report Share Posted July 18, 2008 nemam garanciju ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 nemam garanciju ;) Ajde baci serijski broj na PM da ti proverim ko je uvoznik, pa ako je moja firma, popravko te koshta 2L Koce Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Haha, kupio monitor u Eurolinku! =))))) Me too =(((( Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarabash Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Ma nema veze shto je iz EL, jer je EL kupovao od uvoznika, kod kojih monitori imaju garanciju 3god i bez garantnog lista (dovoljan je SN) Quote Watafak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Ako ti je otisao gajtan imas prodavnicu kod pijace na novom beogradu u onom malom trznom centru, iza piramide i one robne kuce, on ti kosta oko 700 kinti, a monitor otvori pa samo izvadi musko zenski ulaz od gajtana i to iscupas i odneses ceo gajtan, nista strasno ja sam moj tako sredio... Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 odneo sam monitor u samsung servis i reko idem makar platio popravku i nasli mi garanciju ladno u nekoj "bazi" ^_^ ove nedelje cekam da mi jave dal moze da se popravi ili ne i zbog cega ne radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts