Kaurin Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 mislis, warrior? to je malo fail, jer nemas neke narocito dobre warrior talente koje su korisne archeru. jedina dva talenta koja vidim kao korisna su disengage i perfect striking. od specijalizacija ne znam ni sta bi mogao da biras, posto ti bukvalno nista ne ide uz warrior archera.... uf bre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.M. Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 (edited) Kakav je RGR? Jel vredi cemu? Dvoumim se do jaja..kombinovao bih vilenjaka lopova(strele + 2 weapon fighting) sa RGR. Ili human Warrior sa Reaver. Edited February 22, 2011 by Pet0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Posle 84 sati ingame igranja presao sam ceo ultimate edition. Jebo mater kako je dobra igra, ja nemam rechi Sad cu prebacim karaktera na Dragon Age 2 pa i da to obrnem ko car!Mislim da sam presao sve zive side questove, nista vise nisam mogao da nadjem :D btw kakve ste zavrshetke sve imali ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmi Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Ne prebacuje se karakter nego save game, gde ce samo neke kljucne odluke da uticu na pojedine recenice koje pojedini NPC-jevi izgovaraju dvojci. Don't get you hopes up too high. Quote Prca mi se za custom titulu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Na to sam i mislio naravno, ne znam ni sam zasto sam napisao to sto sam napisao :) Nema veze i da su rechenice, samo da sam ja igram po redosledu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 28, 2013 Report Share Posted January 28, 2013 ja se stvarno teram da igram ovu igru. rusi se svaka dva sata, gradjenje lika mi se cini previse jednostavno, ai se cini retardiran u fajtu, uzeo sam da vodim archerku kontam da sam se zajebao jer od onih skill tree-s imam samo jedan koji mogu da koristim.. i tako Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivanch3 Posted November 3, 2014 Report Share Posted November 3, 2014 Ljudi ne znam da li ste ispratili, ali pre par dana na originu je bilo da se original igra kupi za 0 novaca. Tako da se nadam da ste iskoristili priliku da je uzmete. Ja sam igru prešao 2 puta, jednom sa  human warrior tankom, drugi put sa  city elf warrior dps, i oba puta sam bio oduševljen... šta reći trebalo mi je dosta vremena da provalim koji mi je najbolji set up, i na kraju sam morao da koristim walktrough da bih znao gde da idem da radim kvestove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts