Jump to content

gde kupiti....

Recommended Posts

meni treba,tj zena oce da me casti,al nema valjanih radnjih u pa. sa nekim ok/solidnim novcanikom. svi su il ustogljeni il previse sportski. pa bi ja nes' izmedju!

mali opis: kozni,a i ne mora, funkcionalan,kvalitetan da ne bude prenatrpan pregradama,al opet sa druge strane da se ne sastoji iz 2 pregrade :P ma...da ne smaram.gde u BG-u da pogledam! thz

imash dobre italijanske (od 2 do 5 hiljada zavisi) kozne u jednoj radnji kada krenesh ulicom srpskih vladara od terazija ka slaviji, na desno strani. videcesh u izlogu stoji galanterija od koze u sto boja, a unutra imash bash dobre primerke

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Imaš dobra izbor u Manuel Co. ili kako se već zove. Ja sam gledao da kupi kožne gaće, a na kraju kupio novčanik. Mnogo mi se svideo i jednostavno sam morao da ga poseduje.

@thx arhiekta.

@barabesku aj slikaj ga ba baci upload da vidim bas!

mozda nema tel. sa kamericom :)

Loša je, ali je ima. Sad ćeš da vidiš.

@thx arhiekta.

@barabesku aj slikaj ga ba baci upload da vidim bas!

Drugu, za tebe može, ti si bio dobar prema meni. Evo odradio sam i ceo fotosejšn:

1) U kutiji dok se odmara:

novcanikgd8.th.jpg

2) Zoum in:

novcanik2rp6.th.jpg

3) Zoum in 2:

novcanik3bi5.th.jpg

4) Kutijo, da se vidi odakle je:

novcanik4bi3.th.jpg

5) Čisto da se vidi da nije uzeto negde sa internet:

novcanik5za4.th.jpg

LOL BUSTED

Mitchu, samo da ti kažem da sam te dodao u ortaće, pošto si bio dobar prema meni u poslednje vreme.

flohx8.jpg

Ne lupaj. Vratima.

Ti si jebeni moron.

overi drugu sliku sto je stavio gumicu, marker i stapice u usi u novcanik [roflmao]

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ok, ovo je zabrinjavajuce lol

cak sam uspeo da se nasmejem jebote, znaci respect ko god da fure bakija, ima dojaja ideje :)

samo da mi je znati na cemu je bio, i koji redosled dogadaja je bio kad ga je osmislio [roflmao]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.