Zba Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Sve pise u naslovu, castio bih pivom na wcgu! <3 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Ajde mi pokloni 10evra...chastim pivo kad te vidim! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 si probao na www.serials.ws ...ako je to to :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 KUP1T1-D1SK-UPL4TOU-J3B3-N0J3DZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 nema plato u zemunu, ko ce da se cima do prestonice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 Lepo je lik rekao, nema platoa u zemunu :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Prodajem ja Roc i TFT za 1k dindzi :P original naravno x2 komaTa :P Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quake Posted July 2, 2008 Report Share Posted July 2, 2008 Sve pise u naslovu, castio bih pivom na wcgu! <3 kacim ti sutra serial. i brate,dva piva, jasno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 e brate ... imam ja jedan ..nabavio sam ga za DZABE..pa tju i tebi dati za DZABE ...:) oko 11 tju da dodjem da ti dam ;) na PM :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Ekstra ako radi :). Pricao sam sa Neom vec treba da kupim, ti ako das za dz castio bih!! :D Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 (edited) Ma nemash frke . . . 100% radi . . .imam tih CD keyova kao kishe ...a ovako kad me neko zamoli za samo jedan deo, kao sto shto si ti za ROC, nema problema ...Da sad vadish po 1k za ovo njesra - glupo je. A ide EXIT ...Kinta se potrosila :) Vidi PM . . .poslao sam ti ...PEACE Edited July 3, 2008 by xTm ' mAx'Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 brate jel imaš gomilu karti za EXIT, da mi daš jednu, potroših pare za w3... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xTm ' mAx'Y Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 hahahaha...videtju neshto preko weze ....hahahahahaha:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 e meni treba cd key za tft ovaj sto ja imam je disejblovan od ladder playa :D samo dote pikam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Haha zabo ladno si dlovao frozen sa torrenta, koristio sam isti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted July 12, 2008 Author Report Share Posted July 12, 2008 Stagod Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Aj da ne pravim novi topic.. Trebao bi mi jedan RoC key, pa ako ima neka dobra dusa da ga udeli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ja imam 5 6 roc keyeva i udelio bi ih za 400din po komadu ako neko hoce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Brate za 400 dinara moze da ode i kupi RoC Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_EmanJa Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 ne moze :D 1k treba nede bas 800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Koliko ja znam 800 kinte kostaju pojedinace wc3 igre, pa ako je neko voljan da da 400 dinara samo za serijski, onda bolje neka da 800 i da lepo ima svoj licni primerak igre. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts