Kole Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 odo' na kuglanje mnogo volem ove subote, najopusteniji dan u nedelji lijep provod svima zhelim ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 DESTEBRE SAD USTO Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 ololo i ja imao neke haludze oko letovanja i ispala za isto.. moram asap da vidim gde da idem i da pljunem kesh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 +1 za neidenje na more mislim da neću putovati u letnjim mesecima uopšte dok ne skupim para za neku dvomesečnu ski turu po južnoj americi :) a kolence voli subotu jer mu je to sportski dan hihi :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 ni ja ne idem na more ali ne zato sto necu olololo :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Ja idem na Taru u utorak lololololo Anyway,neka slava(predslava) Sisovdan,pa spremali ruchak bili gosti evo sad seo 5 minuta da vidim sta ima na netu \o/ (o/ \o) (o/ \o) \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 i, ce biti sisa tamo ? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 lol online sam iz sela! Ziveo dial up i bratovljev pc :D omg od kada nisam osetio cari dial up brzineee :D ni ja ne idem na more sve pare dajem na moj zivot u uk :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 verovatno ni kod mene nece biti mora...mozda nesto kasnije krajem avgusta,ali sumnjam... bio na poslu,posle pravo na fudbal,dosao kuci,jeo lubenicu,i sad mi se tako spavaaaaa...a ne smem,jer ako sad zaspim,ustacu za 2-3 sata,i onda necu zaspati do 4...a sutra opet radim 1. smenu... :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 jao jao ivan me je potpuno prozreo! nema boljeg sporta od 3 sata u Ushtju =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 lol odo da jimble jeee oh yeah !11 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 ko je marinica? :D dodao si me na FB ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Umirem, nekoliko dana trcanja, na poslu, privatno... Sutra ranom zorom odoh na one week off... Vacation, here i come... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 'de sve nisam ishao danas, a 'de sve necu da idem ;)) Voleo bih da stignem da odem i do niggera do bizara da vidim tu novu bashtu, ali ne znam dal' cu stici sve to da postignem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 'bem ti prokletu srecu , u momentu kada sam save-ovao igru nestane struje i svih 50 sati igre odose mi u qrac AAAAAAAAAAAAA /suicide Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 NA REJV!™ Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 ja ne idem,gtfo svi ortaci na moru mrs bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 Danima sam vec malouman,ne znam koji mi je kurac :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 19, 2008 Report Share Posted July 19, 2008 preselila se... uplatila net... frpovala... milina Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 Ortak se zaglavio u liftu ... do malopre smo rastavljali lift u pokusaju da ga izvuchemo iz onog raspalog krsa au bre , ubi me ovaj dan odo da spavam laq noc Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 preselila se... uplatila net... fapovala... milina Smorio se, bila do jaja bleja, i odjednom svi kuci, a ni pola 4 nije bilo... 'ebeno selo. >.< Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 kako je dosadno u 6 ujutur. da mi se bar spava. jebo me grad Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 kako je dosadno u 6 ujutur. da mi se bar spava. jebo me grad Uzas jebeni :\ Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 sweet mercifull baby jesus spavao sam skoro preko 10 sati o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 20, 2008 Report Share Posted July 20, 2008 ali 'skoro preko':) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts