ArktickaLubenica Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 odo na gig!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ma vec smo nasli...nismo mi to na nevidjeno :D e Vico,tebe ocekujem da mi svratis,ti si uvek na Adi,KAO igras odbojku... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 lol ponesi boxer da imas nesto da teras smrdljive engleze koji se gore ponasaju nego na exitu. inace odo da trcim gore po Olimpu, mnogo je dobro. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 opa, tibica ce da se joinuje na olimpu.... mozemo nekad zajedno, lol ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 e koliko dizu ?:D lol na vežbama za torzo nisu nešto impresivni, al su zato na leg press stavili jedno 250 kg. i svi rade sa istom težinom, što sugeriše da im je ovo bio neki lagani trening, ipak je bio 12h posle tekme od pet setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ma mislio sam na cucnju :D boli me uvo leg pres i tako to :D imas li ti informacije za cucanj ili nemas ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 nisu radili čučanj, radili su leg press to su dve potpuno različite vežbe!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 woohoo margi! \o/ odlichan dan danas, 7 sati apsolutnog opustanja i onda dodjem kotji da jedem i zakuntam...josh me neki dushmani zovu u nocni zhivot sraaam ih bilo ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 bio na fudbalu,pa izblejao malo sa ortacima da se sve utvrdimo za more...i idemo najverovatnije na Kavos,to je na Krfu...poznato mesto samo po zurkama i zajebanciji...bas ono sto mi trazimo... sad idem malo sa devojcicom da uzivam,pa posle mozda do Ade... a od sutra,da bih mogao da odem na to more,pocinjem da radim na Adi u Petici...u sanku cu biti,pa ako neko bude prolazio,nek svrne da se javi :))) Formica i ja planiramo za ponedeljak basket na Adi...mozda svratim/o!!! A, i veceras cu malo da zabodem u Sunset ili Red Shoes.... Samo da ne zaginem nocas, sutra tenis u 10 :))))) @Kole Sram da te bude...prodajes drugare kad si im najpotrebniji... Inace, u poslednjih 3 dana / 7 sati sna :))))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Sumnjivo mi sto cigani ne pustaju talibansku muziku vec par sati , kad na pinku videh U zmajevom gnezdu film... To sve objasnjava...iam jos malo fore da se odmorim dok ne pocnu da gruvaju ... Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Jej, sredio sam celu kuću, skupio i razvrstao čist veš, prosuo đubre (kompromitujućeg sadržaja), oprao sudove, usisao trunje i zemlju po kojoj sam gazio ovih dana i provetrio sve sobe. Sutra kad mi se vrate ukućani, mogu samo da dignu sve četri uvis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 nisam imao net pet, sest sati....odmorio sam se malo od svega. Bio na dunavu, malo razmisljao o buducnosti...nocas moram da zavrshim neku ilustraciju tita It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 00.30 RTS 1 Film: "Dogma" weeeee :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 my beautifull has arrived .. stigao lachesis.. sad se zezam s njime i fapujem na opcije .. vredi svaki evro Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 jel to neki dodatak za tvoju bionichku ruku;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 omg omg omg omg Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Bio zhurka pio zaljubio se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Uff, dobar rejv bio, steta sto sam ustao u 6 pa sam sad mrtav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 idemo mokra zurka :Ddaj jos daj daj daj daj :D samo zeza :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Dosho kuci razvaljen,bio na ivici da ispadnem ono za shta sam druge do juche ismevao vecheras(jebem ti ljubav&shit) And izgleda da sam propushio ponovo :( A necu ni da spavam danas mrzi me,sad cu da chekam da se neki ortak/ortakinja digne pa da uletim na kafu neku У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 mnogo rano ustajem to mi ne valja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 jaoj, danas i F1 i finale vimbldona, i to u isto vreme. zašto jedina dva sporta koja pratim moraju da se preklope lol al nema veze, bog je stvorio daljinski :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 (edited) 'Dobro jutro neradni narode! Izgleda da je sinoc bilo dobrog rejva, jedino se Pilauda javio. :) EDIT i Ivan_ Probudila me nenormalna zedj feat. zapushen nos... Dok sam se napio vode i prochistio nos vec sam bio skroz budan pa i nije bilo neke poente u leganju opet! I tako...sad sam budan i ne znam shta da radim...blah! 400$ bid za account! Idemoooooo... :)))) Edited July 6, 2008 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 lol ustao i treba da zavrsavam neki rad za poslednju predaju sutra, pa onda na rucak / malo pastrmka malo musaka od patlidzana malo salatica = lagan letnji savrsen rucak hmmm brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 jel to neki dodatak za tvoju bionichku ruku;) mish bre .. mish ima kod nas vec davno da se pazari ali je kod nas 100e a inace je 50e .. ne dam bre dusmanima 50e preko sad mi je combo potpun tarantula+lachesis i mogu da perem vune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts