Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ali to nije najgora vest gora vest je da sam uzeo da jedan sat kompletno prebacujem sa html-a na php. ono ima oko 300 strana i svaka ima 10-tak linkova ka drugim stranama fantasticno eto srece za sledecih mesec dana :)

probaj Smarty Templates ako već nisi, to bi trebalo da ti u mnogome olakša poso

[interno] posalji djoleta na njih [/interno]

ili brate da ja dolazim da regulisem situaciju ? [:D]

Ma Đole bio i ostao pička :) samo se sklupča u ćošku i unezvereno gleda u plafon dok se isti trese

@topic:

još jedan ispit ostao... treba izdržati još 2 dana a onda će da padne neki Fear and Loathing :)

Edited by trooper

uf uf sta sam radio na fuci, bio sam JAK iako sam sjebo sve na kraju lololol

elem sad jable pa lalanje sutra idem da vadim neka sranja za vizu, kao grcka postala ozbiljna zemlja lol

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

uf uf sta sam radio na fuci, bio sam JAK iako sam sjebo sve na kraju lololol

elem sad jable pa lalanje sutra idem da vadim neka sranja za vizu, kao grcka postala ozbiljna zemlja lol

obavezno izvadi iz bakanata potvrdu o svim polozenim ispitima (morash da platish 600 dinara za to), jer se mrste kada vide nash indeks gde su ocene uglavnom bez pechata i potpisa profesora

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Uh, zaginuo u gradu do sada...

Bio na nekoj veceri, pa u kaficima...lol...socializing.....

Sad malo dremke pa oran na posao... [crap]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

trebalo da idem na Dirty Southa,ali ekipica ispalila,pa sam isao u Sex i grad na Adu...bila skroz dobra muzika,i dj me odusevio sam onom pesmom iz Blade-a,mislim da se zove nesto "bass of the place of London",tako nesto...to me je onako bas bas obradovalo...

ma uzivancija celo vece...

2ch4bup.jpg

i dj me odusevio sam onom pesmom iz Blade-a,mislim da se zove nesto "bass of the place of London",tako nesto...to me je onako bas bas obradovalo...

Cekaj se ti zajebavas da ne znas tu pesmu ili si sarkastichan ? :))

Mada moguce da ti je promaklo, kad je bila aktuelna mali si jos bio tada...

Inace bio na Povetarcu, raspo sam se :D

Ziveli splavovi i pichke na njima!11

Rspo sam se koo i obichno

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

sup

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...