Kole' Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Gledam ovih dana da se oprobam... jel pravio neko "kineze" kod kuce pa da mi da neki savet kako najbolje pripremati,gledao sam neke recepte i nacin pripreme na netu,a voleo bih d cujem od vas ako ima gurmana ove kuhinje ovde,thx... Mislio sam nesto za pocetak nesto obicno bacim u VOK>> piletina+povrce+sos neki il' soja il neki kiselo ljuti+sampinjoni+ njihove one crne pecurke koje nikako da nadjem i naravno pirinac :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Gledam ovih dana da se oprobam... jel pravio neko "kineze" kod kuce pa da mi da neki savet kako najbolje pripremati,gledao sam neke recepte i nacin pripreme na netu,a voleo bih d cujem od vas ako ima gurmana ove kuhinje ovde,thx... Mislio sam nesto za pocetak nesto obicno bacim u VOK>> piletina+povrce+sos neki il' soja il neki kiselo ljuti+sampinjoni+ njihove one crne pecurke koje nikako da nadjem i naravno pirinac :D oduvek sam znao da si zena Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 jebo kod kuće, odvoj 1000 dingera i pravac Mao Tao, ili zovi telefonom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 jebo kod kuće, odvoj 1000 dingera i pravac Mao Tao, ili zovi telefonom nema toga u pancevu :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Pa samo poubacuj sve u wok, iseci na "kineski nacin", sto manje ulja i nema problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 oduvek sam znao da si zena kao ne bi me jeb'o?!?! :) jebo kod kuće, odvoj 1000 dingera i pravac Mao Tao, ili zovi telefonom ma lol odakle ako mi se prijede par puta nedeljno lol, a i gust je makar meni spremati klopu :) nema toga u pancevu :)) e prc,ima :) Pa samo poubacuj sve u wok, iseci na "kineski nacin", sto manje ulja i nema problema :) pro :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 makao na dedinju + mlada junetina u slatko-kiselom sosu sa indijskim orahom = ekstaza. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 jest, i makao je dobar, bedak za nas iz grada što im je kuvar iz beogradske zapalio na dedinje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 nema toga u pancevu :)) Ima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 makao na dedinju + mlada junetina u slatko-kiselom sosu sa indijskim orahom = ekstaza. lol nisam pitao gde mogu da idem na cajna kuhinju,nego ako imate neki predlog za uradi sam kod kuce. ;P tema otvorena za gurmane i one koji vole da kuvaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trap_lord Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 makao na dedinju + mlada junetina u slatko-kiselom sosu sa indijskim orahom = ekstaza. e to brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 aj bez off-a,plz. kao sto rekao ako mozete da date savet neki,pomognete u istom ok, tj ako se gurmani i volite da kuvate WELCOME u suprotnom bez trolovanja tipa makao,narucis i sl. hvala na preporuci bio sam,a vidim da ste i vi,jer je sad prilika da kazete da ste bili u makao restoranu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 oko toga kako kod kutje praviti kineze.. ne mogu da ti pomognem.. ali za ovo da u panchevu nema kineski fa(s)t-food, greshite. Liev Fast Food, radno vreme 10-23h, dostava na kutjnu adresu. Telefon: 013 / 33 45 50 chesto naruchujem, do sada sam svaki put naruchio drugu klopu, uglavnom je sve bilo okej.. nishta spec, ali ni loshe.. znachi default kinez. :P cene, 80% jela sa mesom - 290 dinara, ima par skupljih stvari ali i jeftinijih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 oko toga kako kod kutje praviti kineze.. ne mogu da ti pomognem.. ali za ovo da u panchevu nema kineski fa(s)t-food, greshite. Liev Fast Food, radno vreme 10-23h, dostava na kutjnu adresu. Telefon: 013 / 33 45 50 chesto naruchujem, do sada sam svaki put naruchio drugu klopu, uglavnom je sve bilo okej.. nishta spec, ali ni loshe.. znachi default kinez. :P cene, 80% jela sa mesom - 290 dinara, ima par skupljih stvari ali i jeftinijih. aj,posto si i ti fan liev-a i gurman "kineza"oprosticu ti,al ako cemo da izbunarimo neke recepte pa da pravimo kuci,sve sam tamo probao skoro i narucujem 3-4 puta nedeljno,al posto ne radim malo mi previse ode na klopu! Nisam probao samo "mesano meso sos "LI" spagete i meso sa lukom na usijanom gvozdenom tiganju. -Sve pohvale za Liev preporuka za sve iz panceva da probaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 au sto su sujetni ovi pancevci, oduzmes im kineski fast food odma dizu dreku, mislim sta je sledece ne zivite na selu? :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 jest, i makao je dobar, bedak za nas iz grada što im je kuvar iz beogradske zapalio na dedinje jadan ti, to dedinje je bash daleko....jel si ti jedan od onih sto misli da samo ljudi iz kruga dvojke treba da imaju pravo glasa :) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 26, 2008 Author Report Share Posted June 26, 2008 au sto su sujetni ovi pancevci, oduzmes im kineski fast food odma dizu dreku, mislim sta je sledece ne zivite na selu? :D ne seri chicha,bilo ti kao lose dok si bio ovde,makar nisi morao da se gudras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 A da trazhish recept od kuvara iz tog chajna restorana. Odesh mu na gajbu i kao daj recept ili zovem IRS ili kako se vetj zove ono za emigrante lulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 aj,posto si i ti fan liev-a i gurman "kineza"oprosticu ti,al ako cemo da izbunarimo neke recepte pa da pravimo kuci,sve sam tamo probao skoro i narucujem 3-4 puta nedeljno,al posto ne radim malo mi previse ode na klopu! Nisam probao samo "mesano meso sos "LI" spagete i meso sa lukom na usijanom gvozdenom tiganju. -Sve pohvale za Liev preporuka za sve iz panceva da probaju. obozavam kinesku kuhinju idd, ne propustim odlazak u makao kada se nadjem u bg-u.. probaj "LI", skupo je ali dobro. ;) enivej, i mene zanimaju neki recepti.. da probam da spravim neshto sam.. mada sigurno moze da se nadje na googlu, ono step-by-step.. ali nikako da se nakanim da probam sam da skuvam nekog kineza. :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 tip za mlade kuvare u bloku 70 (dakle kineska pijaca) ima prodavnica sa hranom kupite nudle od krompira,pirinca,testa,bambusa nisu skupe malo se kuvaju profi imaju ukus pecurke i alge cu pre da umrem nego tamo da kupim;) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 jadan ti, to dedinje je bash daleko....jel si ti jedan od onih sto misli da samo ljudi iz kruga dvojke treba da imaju pravo glasa :) pa bliži su mi Mao Tao, Makao u Beogradskoj, 888 ili Lijev restoran, što bih išao čak na Dedinje.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 888 gde se nalazi taj restoran, adresa & stuff? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Birčaninova 16, Beograd Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Birčaninova 16, Beograd hvala hajli, pusa. ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Šta god da kuvaš obavezno obavezno ubaci šitijaki pečurke. Sa njima je aroma izuzetna. Ja se ovako trudi da ne jede kineska hrana, par puta sam dobio jeziva liftać, a i čuo sam da ubacuju po ovim restoranima umesto normalno meso, šinterske kerove (kao što je Lunja iz crtaća Mazo i Lunja)... Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts