Johnn1e Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Znachi nemam zvuk, odjednom je nestao... Slushke nisu (probao sam i druge) a i cuje se iz njih ono pucketanje, znachi kao da je mutirano (sem sto nije jer sam proverio sve opcije jedno milion puta), prijavljuje mi hardware da radi properlly (intergrisana zvuchna), uradio sam i restore point mada ni to nije pomoglo, sledeci korak bi mi bio reinstal windowsa ili neshto trece a to mi se bash ne radi... ;( Cenim da moze da bude gomila stvari al ajde ako nekom neshto pada na pamet pomagajte ;( Edit: e da i desilo se to jednom i ranije dok mi je neko slao voice klipove na msnu odjednom je prestao zvuk, ali se resilo restartom compa. Edited June 25, 2008 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 reinstal driver za sound i sve opcije vezane za sound u win-u,ako ne onda nisam siguran gde bi jos mogao da proveris,a da budes siguran to je reinsta win pa vidi jbg :( ako nista cek sad ce voodoo_ to je isto mozda on zna gde je bug,ako nije dead :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Ej, to što sam bledunjav i mršuljav ne znači da ću da mrem! Pojma nemam o čemu se radi tbh, to može da bude svašta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 Pasce reinstal najverovatnije, hvala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts