MagmaN Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Dobio sam ipod nano. E sad zanima me kako da pravim playliste i recimo da sortiram muziku po folderima znam da mogu da prebacujem preko winampa ali tada mi sve bude natrpano :) mislio sam ovako da poredjam po izvodjacima... verovatno da moze preko itunes-a ali me to nervira da izvaljujem kako posto mi ubacuje stalno pesme koje on oce a ne koje ja ocu jbg nov sam sa ovim stvarima pa mi nista ne ide :) takodje me zanima kako mogu da ubacim filmove i slike da li se oni ubacuju normalno ili i to moram preko itunes-a ili winampa ( za slike ne verujem da idu preko winampa ali dobro :) ) ako bi neko mogao malo da mi obrazlozi kako se rade ove stvari bio bi mu jako zahvalan posto sad od ispita zaista nemam vremena da sam provaljujem. Hvala u napred :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Instaliraj iTunes, playliste praviš klikom na ikonicu skroz dole, tu prevlačiš pesme koje želiš.A po izvođačima će sam iPod da to uradi, odeš u Music pa artist i to je to.Na tebi je samo da sortiraš playliste ako ti trebaju, ili kompilacije.Ostalo će on sam, može da ti sortira i po žanru, albumu, izvođaču.Slike samo prevlačiš, ne može tako lako da se rukuje sa njima kao sa mjuzom, filmove isto kao muzika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Nemoj pogresno da me svatis ali sam retard za itunes :) pa ako bi moglo to malo detaljnije kako trazim muziku koju ja ocu da ubacim, jbg 1. put se susrecem sa ovim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Klikom na + skroz dole dodaješ playlistu, tu ne treba da budeš neki znalac već samo da imaš osnovno znanje engleskog.Zadaš ime i to je to.Sledeća stvar je samo da izabereš pesme koje ćeš da staviš u playlistu i da prevučeš.I tako za svaku.Sad ako već imaš pesme na iPodu, odeš na Music kategoriju iPoda kao što je na screenshotu i tražio pesme kao da su ti na hardu, i isto samo prevlačiš, nikakva mudrolija, isto i za video fajlove.Ovo što vidiš kod mene su zajedno i video i muzičke playliste, ipod će sam prepoznati sadržaj istih pa nemaš frke.Čak možeš u istu playlistu da ubacuješ i video i audio, a on će sam da ti prikaže tu playlistu odvojeno u zavisnosti od toga šta hoćeš, da slušaš muziku ili da gledaš video materijal.Brisanje pesama normalno, a ako želiš da ih trajno izbrišeš sa iPoda odeš na music, nađeš pesmu i samo delete, to je to.Radi jedno 5-10 minuta snaći ćeš se, nema prostije stvari, sem ako si reta :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 (edited) hehe hvala :) pazi skontao sam kako se dodaju playliste sa onim + i kako se imenuju a prevlacim iz commandera ili ? :) e da to je onaj trenutak kada kazem da sam reta :) hahahahaha mislim da bi to bilo to sto se tice mojih pametnih pitanja :) Edited June 24, 2008 by MagmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Nebitno odakle prevlačiš samo je bitno da možeš pesmu obeležiti i prevući, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 Hvala :) sta cu kad sam gloop za te stvari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Nisi gloop nego te mrzi da zamarash mozak. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 glup je ja ga znam ortak mi je : D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 hahahah Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 [roflmao] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 hahahaha kali mentolu :) hahahah preforsirao sam mozak od ispita pa je sad malo van funkcije :) hahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Kal1 jel imao ispit uopšte ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 imao sam danas a imam i sutra :) hahhaha nego da te pitam jos nesto reci mi neki dobar konverter koji bi mogao da koristim da kacim klipove na ovo cudo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Ubaciš video u itunes, desni klik i izaberi da konverziju u mp4, to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Korisim WinAVI MP4 Converter. Imas u njemu opciju da izaberes rezoluciju bas za iPod a i brze konvertuje nego itunes. itunes se vuce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 brate lik je na BK sta kao sprema se ispit tamo ?:D sad vam je jasnije mnogo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 24, 2008 Author Report Share Posted June 24, 2008 za razliku od tebe bar nisam odustao od mega bleje :) hahahhaha i da na mom faxu postoje neki predmeti (na zalost) koji zahtevaju ucenje :( hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Prijemni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagmaN Posted June 25, 2008 Author Report Share Posted June 25, 2008 Hahhahahahahahahah da da prijemni sigurno :) to je tesko do zla boga :) hahahahahahhaha Ne realno ima mozda 5 predmeta koji moraju da se uche :) i to je to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts