Barney Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 E, ljudi, zanima me da li neko ima, mozhda, demoe sa turnira u Novoj Pazovi iz 2004. godine. Ja sam bio organizovao turnir, ali sam zagubio demoe. Jbg. Znam da sam dao cd svakoj ekipi koja je igrala. Finale su igrali g vs gcv. Josh su uchestvovali tada: mnet, plato+, glorija i jebem li ga, ne mogu da se setim vishe (nema starih topica na rur-u). Ajde ako nekog ima ko je igrao u ovim ekipima neka proveri, ako nije problem. Bio bih vam veoma zahvalan. Pozz. Quote md.barney Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Nije g bio i gcv u finalu nego mnet koji je i osvojio za koji sam ja igrao tada i dobili smo koliko ja znam gerilu u finalu :) Za demoe tesko da ces moci da nadjes ;) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted June 20, 2008 Author Report Share Posted June 20, 2008 (edited) Nije g bio i gcv u finalu nego mnet koji je i osvojio za koji sam ja igrao tada i dobili smo koliko ja znam gerilu u finalu :) Za demoe tesko da ces moci da nadjes ;) Ovo je bio turnir u N.Pazovi, vi ste igrali u S.Pazovi :) Edited June 20, 2008 by Barney Quote md.barney Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Pa koliko tih pazova ima? Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 2... Stara i Nova :A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 hahahhaha:D Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 ko da je bitno najjaci smo xD Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igiquit Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 ko da je bitno najjaci smo xD Tako je bre Bizo,reci im :)))Jeste,gerila je dobila GcV u polufinalu,a mi smo ih otkinuli u finalu tada ;))))Secam se da smo posle cekali bus u 12 uvece,po nekoj kisi,ma uzas :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 kad odem u Mitrovicu pogledacu medju diskovima, moguce je da imam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 kad odem u Mitrovicu pogledacu medju diskovima, moguce je da imam. znao sam gojko da si i tada drkao na mene i moje demoe hahaha :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasteR :) Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 E, ljudi, zanima me da li neko ima, mozhda, demoe sa turnira u Novoj Pazovi iz 2004. godine. Ja sam bio organizovao turnir, ali sam zagubio demoe. Jbg. Znam da sam dao cd svakoj ekipi koja je igrala. Finale su igrali g vs gcv. Josh su uchestvovali tada: mnet, plato+, glorija i jebem li ga, ne mogu da se setim vishe (nema starih topica na rur-u). Ajde ako nekog ima ko je igrao u ovim ekipima neka proveri, ako nije problem. Bio bih vam veoma zahvalan. Pozz. E koji si ti čoek, jesi to namerno zaboravio komšije, da ispadne da su samo velika imena tadašnje svene igrala na turniru :) Quote :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 znao sam gojko da si i tada drkao na mene i moje demoe hahaha :) uf, kad se samo setim tih dana.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted July 2, 2008 Author Report Share Posted July 2, 2008 E koji si ti čoek, jesi to namerno zaboravio komšije, da ispadne da su samo velika imena tadašnje svene igrala na turniru :)Naravno da nisam, nego nisam provalio da neko iz sp postuje ovde :) pozz Quote md.barney Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 sta Stara Pazova :D domi salji te demoe ako imash :D oma... Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 imam verovatno, nego nikako do Mitrovice da idem.. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 ae kad odes,pokupi nemo zaboravis:D Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 Pa koliko tih pazova ima? gde ti zivis jbt..ti znas samo za BGD i to je sve ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 6, 2008 Report Share Posted July 6, 2008 ma ne zna taj ni bgd ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts