Jump to content

igiquit

The X
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About igiquit

  • Birthday 06/16/1986

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Omiljene igre:
    Counter Strike
  • Lokacija:
    Serbia

Recent Profile Visitors

2,909 profile views
  1. Mozda je glupo pitanje,ali,da li wireless tastatura moze na neki nacin da ometa signal wireless slusalicama i obrnuto ? :)
  2. Plantronics ne moze lose da sljaka,imam jedne kod kuce,stare 8 godina,rade bez mane.S' obzirom da su ove bezicne novogodisnji poklon,nesto vise cu moci o njima da kazem tek pocetkom januara,pa ti vidi sta ces sa ovom temom. Bio sam ubedjen da cu na RUR-u dobiti korisne savete,ali neverovatno da niko nema iskustva,tako da sam ostao prepusten svojoj intuiciji :)Pisacu kada dodje vreme.Hvala Lucky na dobroj volji oko pomoci. Pozdrav
  3. Plantronics,link u prvom postu,mnogo su lepse nego na slici. P.S. Ivane nisam te razumeo,ako si hteo nesto pametno da kazes. Poz
  4. Kupljeno,moze lock sto se mene tice,mada,s' obzirom da je ovo jedini topic za ovakve slusalice,a verujem da ce naleteti jos neka "budala" kao ja, koja ce da trazi iste da kupi,moze i da ostane otkljucan topic jos neko vreme,dok testiram,pa da prenesem utiske,sigurno ce nekome biti od koristi kad tad.Pozdrav.
  5. Hvala tebi u svakom slucaju .Eto i to me zanima,ti kazes imaju bazu,ja sam video neke koju funkcionisu tako sto ubacis nesto kao bluetooth u USB i to je to.Neke imaju transmiter koji stavis na sto.Dakle,sve me zanima,koje su najbolje opcije,da li moraju da imaju vizuelni signal sa transmiterom itd,pa ako na Ruru nema ko sta da kaze po tom pitanju,ja vise nemam sta da pitam bilo koga :)
  6. Razmisljam i ja nekako slicno kao ti,ali nisu za mene slusalice :)Veruj mi da ima razloga za bezicne,tako da bih molio da mi odgovori neko ko se razume i bez suvisnih postova tipa : "Sta ce ti bezicne?","Imas odlicne zicne","Ove su ti extra,ali nemaju mikrofon" itd,itd .. :)Pitanje mi je konkretno i sve mora biti kao sto sam i napisao,druge varijante ne ne .Cudi me da se voodoo nije vec oglasio,covek sve zna ..Hvala. P.S. Pa sluze recimo nekome ko ima dosta obaveza po kuci i ne moze da bude pored kompa,a pri tome zeli da slusa muziku ili prica sa nekim na skajpu,a ne sme da pojaca muziku zbog ostalih ukucana :)
  7. Ljudi,jel moguce da nema nikoga da kaze nesto pametno ??
  8. Pomoc ljudi,ako se neko razume.Trazim bezicne slusalice sa mikrofonom,trebaju mi za counter i muziku.Nasao sam neke modele,ali nisam odusevljen. http://www.tehnomanija.rs/katalog/asus-bezicne-slusalice-sa-mikrofonom-vulcan-anc.html - ove su mi nekako ruzne,a i ne znam od kada to Asus pravi slusalice http://www.tehnomanija.rs/katalog/plantronics-slusalice-sa-mikrofonom-995-bezicne.html - ove plantronics deluju ok,mada i one ne znam koliko su dobre za cs. Logitech G930 su odvratne,pa mi to ne preporucujte,nije stvar u ceni.Najradije bih neke sennheiser,ali ne postoje nijedne sa mikrofonom. Dakle,jel ima neko iskustva sa bezicnim slusalicama,na sta je bitno obratiti paznju kod istih i slicno ..Da li imaju domet ako se ode iza nekog zida,koliko im traje baterija,kako se pune itd.Verujem da rev ,voodoo,pajser itd imaju sta da kazu :) Hvala! EDIT : Mozda je glupo pitanje,ali,da li wireless tastatura moze na neki nacin da ometa signal wireless slusalicama i obrnuto ? :)
  9. Odlicno organizovan turnir i extra igraonica ..Sve pohvale za orgu ..
  10. Pa da pocnemo ... Pocetna cena 5000 :)
  11. Da , da , nece biti HLTV, bunili se QM-ovi, ne zele da im svi gledaju taktike ,cuvamo se za WCG ..Poz
  12. Brate,a kada sam ti ga metnuo u guzu nisi pricao da sam gay ??
  13. Ekipa bullet symphony takodje potvrdila ..Strana broj 3 u ovom topicu :)
  14. Jao da,exe/sX ..Odlicni su bili ..Proxy je igrao extra,saddam zabadao snajpom zajedno sa vladom,Zlo sa kalasem samo po glavici ..cc ..Naravno,nisu dugo opstali,ne moze se sa Saddamom praviti ozbiljna ekipa ;) Eee i ekipa "first" ..mixa,egzi,mali Dzon,bacuska (MOZDA SU NA A A MOZDA I NA B:)ahhahah ...
  15. Jaooo da,per4mans,ahahaa ,dobro si me podsetio ..Pa u jednom trenutku postava je bila : ti,pajser (ili malecki Fica),ripper,buba i ja .. :)Jbt,Igor playboy,haha,ne bih se setio nikada ..sanse nema .. ::) P.S.GDE NACI DEMOE IZ TIH ZLATNIH VREMENA ?????? :)Bas bih voleo da vidim neki demo space-a,mnet-a ..
×
×
  • Create New...