zyllion Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 U poslednje vreme skoro svi pro igraci koriste rinput, mali programcic koji prenosi sirovo kretanje misa u CS, sto znaci da nema onog ubrzavanja i skakanja sensa u Win 7. Skoro je i carn pricao o tome i dao link programcica(poput mouse fix-a je) i ja sam ga skinuo. MEDJUTIM, kada ga pokrenem i udjem u CS, kanter se zbaguje totalno jos u meniju. Ovaj programcic je inace dozvoljen kao i mfix na svim takmicenjima i NIJE CHEAT!!! Ima li neko slicna iskustva sa RINPUT-om ili ako nema evo linka pa skinite i napisite radi li ovo cudo kod vas. Otvoris program, ukucas samo HL.EXE i udjes u CS, tako se koristi. Evo linka za skidanje i preporuke CARN-a. http://fnatic.com/downloads/662/RInput-Win-Vista-7-Acceleration-removal.html AAAA sad vidim da je napisao da iako zezne meni u CSu i dalje ga koriste, pokrenu ga posto udju na server i to je to <3 Rinput can mess up the menus in Counter-Strike, however we are still using it as it´s really good to eliminate the random acc. ZOOOOPPPPPP i ja sam se sa ovim zajebavao dok nisam dosao do zakljucka, format particiju sa 7 i stavim xp lepo, no accel,better ping ,better fps ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steffe Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 i ja sam se sa ovim zajebavao dok nisam dosao do zakljucka, format particiju sa 7 i stavim xp lepo, no accel,better ping ,better fps ... Najpametnije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 daj te mi link da skinem cs molim vas ....uzeleo sam se don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 Da li imaš steam? Ako imaš ideš u Library - Games - Counter Strike desni klik download content. Ako nemaš, idi na kgb-ov forum(www.kgb-hq.com/forum) i verovatno imaš u Public delu. "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
zec? Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 treba da ima kupljen kanter na steamu, a ne samo steam da bi ga igrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 23, 2011 Report Share Posted August 23, 2011 gotti cs-skini.me/csfull Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARe. Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Ljudi imam problem sa CS-om,evo SS-a : Zelena linija na net-graphu,kada skoci tako meni cs "zasecka" na 1-2 sekunde,i to postaje vrlo iritirajuce.Jel zna neko kako da resim ovaj problem? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukibre Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Jel zna neko što mi padne fps dok igram? posebno kada pucam rafal ili kada udjem u smoke.. na windowsu mi je sve isključeno, torrent i sl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 loša ti je grafička. probaj sa novim drajverima. mare, nešto ti srke net u tom momentu. proveri procese i viruse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakii Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Kupio sam nov comp,graficka je radeon hd6850 i ne mogu nikako da promenim boju kao sto je kod nvidie ono digital vibrance :S Mogu samo da menjam brightness,gamma,contrast ali ovu "jacinu" boje nikako :s Jel to tako kod ati kartica ili postoji neko resenje ?:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukibre Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 loša ti je grafička. probaj sa novim drajverima. Hvala druže, ali nije to.. malo pre probao Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARe. Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 mare, nešto ti srke net u tom momentu. proveri procese i viruse. Pa ne znam sta da radim,dal' da zovem ove iz Telekoma,sta da ih pitam? :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 (edited) Mare imao sam isti problem i patio sam se dugo, na kraju mi je jednom pri ulasku u CS izbacilo nesto da defragmentujem ili tako nesto hl.exe i proslo je :) A nije do neta provereno, bar ne kod mene, posto mi je i sa botovima tako radilo. Edited August 26, 2011 by toMaBRE Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARe. Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Ma do neta je 100% , zato sto kad igram offline DM sa botovima radi super,samo me jebe kad igram na online -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyotez ~ Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 zna li neko kako se menja kabl od misa i da li to neko radi uopste ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts