Pako Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 POZZZ Evo mene opet,pokusao sam ali ne vredi,onda sam obrisao i sad ne mogu ponovo da pronadjem. Znaci samo non steam da se skine i instalira,nista mi vise ne treba? Malo sam dosadan...? Pozzz i hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 POZZZ Evo mene opet,pokusao sam ali ne vredi,onda sam obrisao i sad ne mogu ponovo da pronadjem. Znaci samo non steam da se skine i instalira,nista mi vise ne treba? Malo sam dosadan...? Pozzz i hvala +patch21, ako hoces da igras preko neta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pako Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Pozdrav Uradio sam ali to ne funkcionise,jel imate vi neku internet stranu gde bih pokusao ponovo, sad mi cak i normala steam ne funkcionise.????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pako Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 pozdrav Ljudi uspeo sam hvala vam puno na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baller4life Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Ewo owako loss i choka na kgb serverima nam skace do 100 u igraoni, a imamo najjaci paket sbba i konfiguracija kompova je bruka :/ Da li neko moze da pomogne i da li je u pitanju do servera ili do nase igraonice ??? eMinds product KO NEMA U GLAVI IMA NA INTERNETU Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 na mom serveru , igram igram i odjednom ovo gore , ne samo mene , svima :D pomozite Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
teshke_123 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 (edited) to je do srpskih divljih steam servera...posto ni server nemamo legalno ni preko steama-.- Edited March 13, 2009 by tESHKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
c17 | shadowdancer Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 pozdrav Ljudi uspeo sam hvala vam puno na pomoci nema na cemu POZ! shadowdancer a.k.a sqle_ZE -arem PRO ONLY BLON http://www.sogntrafikkskule.no/images/skule_left.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 pa sta da radim ??? :D :D:D Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_car Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 pozz... imam problem, svaki dan mi zakuca komp kad igram cs, udjem i igram 1h i zakuca mi, ja restartujem komp, igram opet 1h i zakuca mi, a pise mi sledece: Microsoft Visual C ++ Runtime Library Runtime Error! Program: D:\Program files\Valve\hl.exe abnormal program termination OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_car Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Nebitno vreme, nekad igram 30 min pa mi zakuca, nekad 45 min... Pls help... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Reinstall CS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_car Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Reinstall CS-a samo to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Za pocetak da, izgleda da ti neki fajl prilikom instalacije nije zavrsio tamo gde treba i sada pravi problem ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 nije problem,ali necu da otvaram nov topic... treba mi 3 steam acc? Gde to da uzmem? Bilo bi dobro da zavrsim nekako preko neta,da se ne ide u neke prodavnice,ali ako mora,moze i to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiCc Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Uff evo ovako , ja imam jedno pitanje na koje mozda neko ima realan odgovor :) U kom fajlu se sacuvavaju serveri koje ja ubacim u favorites? Treba da reinstaliram CS.. A mrzi me sad da ukucavam 100 servera u favorites.. Pa ono zanima me dali neko jednostavno zna gde se ti serveri beleze pa da samo taj fajl sacuvam.. I kopiram nazad posle instalacije novog svezeg CS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 serverbrowser.vdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 iko odgovor na moje pitanje ? sta da izmjenim ?? :D Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 iko odgovor na moje pitanje ? sta da izmjenim ?? :D jel na svakom kompu imas taj gui instaliran? Da li si probao bez tog gui-a da li se to desava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 nije problem,ali necu da otvaram nov topic... treba mi 3 steam acc? Gde to da uzmem? Bilo bi dobro da zavrsim nekako preko neta,da se ne ide u neke prodavnice,ali ako mora,moze i to... KAO NEKO OVO ONO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramb0 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 na mom serveru , igram igram i odjednom ovo gore , ne samo mene , svima :D pomozite ovo se svima desava(ko god dodje da igra ), mora da ima nedje u ftp-u da se nesto ukuca :) Niksic Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Pa jel imas neki komp gde ti na CS-u nije isntaliran GUI(ovo crveno crno u pozadini)??? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinglol Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 E ovako,kupio sam steam,redovno sve instalirao i kad pokrenem cs pojavi se ovaj error:Could not load filesystem dll. FileSysem crashed during construction. E sad ne znam da li je ovo vec neko pitao,ne pada mi na pamet da pregledam sve postove :),nadam se da ce mi neko pomoci,pozz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_car Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Reinstall CS-a Hamlo pomazi, reinstalirao sam cs, i dalje zakucava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 @marko_car http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts