Megadeath Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) U petak sam kupio novi racunar. Dakle problem sam video kad sam instalirao igru Fear i Bioshock- slika jednostavno se izmuti pa neke crvene linije i zablokira racunar... onda ispise kao The nv4_display driver has stopped working normally i kao da moram da resetujem racunar da bi radilo sve kako treba... Konfiguracija je: Asus sli deluxe nforce 570 maticna Amd procesor 5000+ graficka 8800gt 512 2gb rama Ajde ko zna neka pomogne... hvala Edited June 16, 2008 by Megadeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Drajvere da skines nove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Ako ne pomognu novi drajveri za grafičku i ploču, grafička ti se pregreva ili je napajanje slabo. Edited June 16, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 350w je napajanje mislim^^ Skinuo sam i nove driver-e za graficku isto se deshava. Evo i slike: http://imageupload.com/~imageupl/show.php/...48_sss.JPG.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 E pa to ti je zbog napajanja. Treba ti 550 W najmanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Megadeath Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Hvala, sta bi mi preporucio koje napajanje da uzmem? A mogli su mi i ovi reci gde sam uzeo racunar da uzmem odma jace kakvi su ljudi pa to je strashno... i Btw jel smeta nesto ako koristim sad racunar sa ovim napajanjem tj jel moze nesto da pregori ili da ga iskljucim, nekoristim ? Edited June 16, 2008 by Megadeath Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 (edited) Bilo kakvo, npr. LC Power LC6550. i Btw jel smeta nesto ako koristim sad racunar sa ovim napajanjem tj jel moze nesto da pregori ili da ga iskljucim, nekoristim ? Ne može, grafička ima manju potrošnju u 2d modu. Edited June 16, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Bilo kakvo, npr. LC Power LC6550. Ne može, grafička ima manju potrošnju u 2d modu. jao nemoj da uzima LC,to ima 550W samo u pricama bolje uzmi neki Tt TR2 550w ili corsair 520w Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 LC ima dovoljnu amperažu na 12V granama za 8800GT. Al svejedno, 45+ evra napajanje treba sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 LC ima dovoljnu amperažu na 12V granama za 8800GT. Al svejedno, 45+ evra napajanje treba sigurno. dovoljnu da,ali ni blizu kao sto pise na nalepnici,bitno je i da koje god napajanje uzme da bude bar 2.0 rev Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 gde ce bre da nadje corsair.... Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 gde ce bre da nadje corsair.... IMTEL,GIGATRON ili recimo ovo http://www.hellas.co.yu/komponente/kucista...ge-s550a-d1.php Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 zvao si ih i rekli su ti da imaju, ili si procitao na itsvetu da ih imaju? Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 nisam zvao niti cju,samo znam da imtel redovno azurura cenovnik i da ako pise da imaju,da to stvarno imaju,brdo puta kupovao oslanjajucji se samo na stanje u cenovniku i nikada nije bilo problema. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ajde ti sad mene ubedi kako oni zapravo imaju corsair. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 postajes naporan,rek'o sam ti sta znam a ti radi kako ti mislis da je najbolje. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 pa ja kroz 3 posta pokusavam da ti kazem da znas lose. isto tako sam i ja gledao po itsvetu i slicnim sajtovima i pise kako imaju corsair, a kada ih pozoves (i taj imtel, pa i eurolink koji ih je nekad uvozio) vec na "da li imate cors..." dobijes "NE". "pa da li cete ih dobijati" -"nismo vec neko vreme i ne znamo da li cemo." Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ja mislim da je najbolje da peja okrene imtel i da pita a ne da serete bezveze obojica :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ne radi Imtel nedeljom, jedino da se provuče kroz ventilaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 :D desi vudi :) alo bre kali :D ALO :D ja svoje tvrdnje zasnivam na iskustvu, a on na online 3rd party cenovniku! stoga, NEK ON ZOVE! e takoc! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 ne ne ima ja da okrenem :D i onda cu obojici da vam serem u svakom slucaju :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ne radi Imtel nedeljom, jedino da se provuče kroz ventilaciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 Ne radi Imtel nedeljom, jedino da se provuče kroz ventilaciju. prejako @peja_ mojne pricas napamet Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 desi, misticxe Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted June 22, 2008 Report Share Posted June 22, 2008 des' Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts