Jump to content

slot plot

Recommended Posts

popizdeh danas pokusavajuci 2 sata da udjem na neki domaci server tako da sam morao da se registrujem i javno pozalim

ukratko problem je u malom broju domacih servera i nekontrolisanom deljenju slotova od strane admina

verujem da na broj igraca koji se nalaze na serverima dolazi barem jos toliko njih koji pokusavaju uci i koji moraju cekati dok neko ne izadje

e tu dolazimo do drugog problema

ukoliko ste te srece da posle sat vremena kliktanja na join i uspete da udjete posle par minuta igranja jednostavno budete izbaceni zato sto je neko sa slotom usao da se igra

nejasno mi je zasto se onda zovu public serveri ako se na njemu mogu igrati samo admini i njihovi prijatelji

pa ako smem da dam neki savet

povecajte broj servera i smanjite broj podeljenih slotova i svima ce biti mnogo zabavnije

Javi se Simeonu Krsticu, on drzi veci broj tih komjunitija (servera)...

(msn krca95@live.com)

ne zezam se, ozbiljno mu se javi [blue]

btw taj problem nikad nece biti resen cisto da znas, jedino da pitas Krcu da ti da neki slot

Edited by MiJa

First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side...

Ok, evo ja dizem novi server specijalno za peru lazica,

znaci bez admina, slotova i ostalih gluposti, svi ce biti srecni

samo cu vam dati ziro racun da uplatite pare za novu masinu i 1/1mb neta da ne bi lagovalo :)

First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side...

Javi se Simeonu Krsticu, on drzi veci broj tih komjunitija (servera)...

(msn krca95@live.com)

ne zezam se, ozbiljno mu se javi [blue]

btw taj problem nikad nece biti resen cisto da znas, jedino da pitas Krcu da ti da neki slot

Taj dan kad se budesh javljao detetu od 12 leta i zamolio ga da ti da slot na nekom serveru pucaj sebi u koleno,ili jos bolje,ciljaj glavu.

blays2-200x75.jpg

lol vi mora da imate slotove

ionako se ovo odnosi na admine tako da postedite me vasih gluposti

pa kad ti znas 3 servera imas gore u stikiju pa ima 40 servera ....a mozes na kgb-u da kupis slot :D pa se igraj :D a mozes i na sbb da udjes bez slota ne sernjaj mnogo :D

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...