mind_overtaker Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 jel zna neko kako se aktiviraju animacije kod animiranih tema za nokia n95 znaci, skinem temu koja je kao ANIMATED (one seme, sat, brzinometar, voda ....) ali ne ide animacija kod teme ukljucim theme effect, ali nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 to ne radi na dekodiranim telefonima. znači, ako si telefon kupio u radnji, uvalili su ti polovan :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 e da, kad smo vetj kod fonova, ima li sem roaminga josh koji lanac prodavnica koji valja 100% legalne mobove ...tj da su legalni i da su malo jeftiniji od roaminga (ok ne jeftini kao u levim ulicama sto sve marke fonova pakuju u iste sharene kutije sa imenom svoje firme ali ono...da su pristupachniji a legalni?) =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Royalton... =P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 jeste brate logic shop, u rupi u zidu i imaju sve po najnizhim cenama kad ih zovesh, a onda kad dodjesh nemaju pola modela a ono sto imaju je 40 evra skuplje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 Ima i onaj Manhattan store... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 to ne radi na dekodiranim telefonima. znači, ako si telefon kupio u radnji, uvalili su ti polovan :( pa ne mora da znaci da je polovan ako je dekodiran :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 e da, kad smo vetj kod fonova, ima li sem roaminga josh koji lanac prodavnica koji valja 100% legalne mobove ...tj da su legalni i da su malo jeftiniji od roaminga (ok ne jeftini kao u levim ulicama sto sve marke fonova pakuju u iste sharene kutije sa imenom svoje firme ali ono...da su pristupachniji a legalni?) =o) CT, Quadra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind_overtaker Posted June 16, 2008 Author Report Share Posted June 16, 2008 kako mislis dekodiran???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 e da, kad smo vetj kod fonova, ima li sem roaminga josh koji lanac prodavnica koji valja 100% legalne mobove ...tj da su legalni i da su malo jeftiniji od roaminga (ok ne jeftini kao u levim ulicama sto sve marke fonova pakuju u iste sharene kutije sa imenom svoje firme ali ono...da su pristupachniji a legalni?) =o) Ima u comtrade-u ;) ali nemam pojma dal' je jeftiniji od rominga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 lakiiii...a jel mozhe za drugare neka wink wink nudge nudge drugarska cena u ct-u? ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ja ne radim u retailu ;) ali kad nadjes sta bi, ti se javi pa da vidimo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts