Jump to content

Nova NWN2 expanzija

G!!!

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

danas sam instalirao obican nwn2 i radi mi dosta lose ne znam u cemo je fora moj komp je solidan athlon na 3ghz 2gb rama graficka je 7300 gt

jer je mozda do graficke ? sto mi secka

Zato što igraš 1.0 verziju koja je bila neoptimizovana. Instaliraj i obe ekspanzije pa onda kreni.

Taj NWN2 je prilično mušičav što se tiče optimizacije i mašine na kojoj se nalazi. Ja sam uz GTS 8800 dobio upravo original NWN2 i u igri nedopustivo padne framerate kada je neka gušća oblast u pitanju (što je van pameti, jer se igre koje se poklanjaju uz određene kartice upravo maksimalno optimizovane za te iste kartice, bar bi tako trebalo), da ne pominjemo da se NWN2 jedva nalazi malo iznad proseka po pitanju grafike.

EDIT: Meni se isti (gadni) pad framerata u gradovima dešava i na friško instaliranom Zehiru, iako nisam stavio novi patch koji je izašao u međuvremenu.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

• 8 months later...

Post-SoZ patchevi su sledeći:

nwn2_pcx2_englishvofix_from1201541_to1201541.zip

nwn2_pcx2_scriptfix_from1201541_to1201541.zip

nwn2_pcx2_english_from1201541_to1211549.zip

nwn2_pcx2_english_from1211549_to1221586.zip

nwn2_pcx2_english_from1221586_to1221587.zip

nwn2_pcx2_english_from1221587_to1221588.zip

nwn2_pcx2_modfix_nx1_from1211549_to1221587.zip

nwn2_pcx2_english_from1221588_to1231763.zip.zip

nwn2_pcx2_english_from1231763_to1231765.zip.zip

Idi ovde:

http://nwvault.ign.com/View.php?view=NWN2O...etail&id=19

Otvori search u browseru, copy/paste jedno po jedno sa liste, traži i skidaj.

Ima i stranica sa sortiranim patchevima al na njoj nemaju ovi novi, tako da moraš odavde.

Onda skineš patcher:

http://nwvault.ign.com/View.php?view=nwn2t...etail&id=12

Pa raspakuješ i patcher i sve ove zipove u folder igre. Otvoriš patcher, upališ queue, ubaciš patcheve obavezno ovim gore redosledom sa liste, pustiš patch i kad završi, igraš.

A ako te sve ovo mrzi, pusti auto update u launcheru i gg.

Taj NWN2 je prilično mušičav što se tiče optimizacije i mašine na kojoj se nalazi. Ja sam uz GTS 8800 dobio upravo original NWN2 i u igri nedopustivo padne framerate kada je neka gušća oblast u pitanju (što je van pameti, jer se igre koje se poklanjaju uz određene kartice upravo maksimalno optimizovane za te iste kartice, bar bi tako trebalo), da ne pominjemo da se NWN2 jedva nalazi malo iznad proseka po pitanju grafike.

EDIT: Meni se isti (gadni) pad framerata u gradovima dešava i na friško instaliranom Zehiru, iako nisam stavio novi patch koji je izašao u međuvremenu.

igra se bukvalno zakuca kad kamera prolazi kroz krosnju drveta, pizdim od toga, jer se to stalno desava u sumskim oblastima. bas to sto pricas, grafika je lose odradjena , programerski. primera radi, witcher je imao mnogo kvalitetniju grafiku, a izvlacio je u isto vreme vise frejmova nego nwn2

nego meni u nwn2 kad bacim fireball i druge evocation spellove mojoj ekipi ne bude nista, i to je bas sranje, jer je igra preterano laka. sad sam imao onaj fajt sa zmajevima u act III i jebao sam im kevu, jedino mi je kelgaru helt pao sa 330 na 280, ostali su ostali full. evocation spellovi quickened spell -> maximized spell i gg. pritom mi je difficulty na najtezem. is it just me, ili su igrice postale smesno lake za prelazak? kao, secam se da sam se u baldurs gejtu bas propisno namucio dok nisam ubio onog crvenog zmaja, ili onog lich-a u predgradju.

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

zavrsio nwn2 original kampanju i smorio se .. pobijes sva ona cuda i onda te ubije cigla sto ti padne na glavu

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.