voodoo_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Kad ćeš znati rezultate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Ja krecem prekosutra za beograd :))) Rezultati su dan posle :) Ja skoro pa nisam pipnuo prijemni, ucio sam odprilike 45 minuta lol sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 jedna polovina dolazi u beograd da studira, druga polovina dolazi da radi :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 jedna polovina dolazi u beograd da studira se drka, druga polovina dolazi da radi jebe :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Kad ćeš znati rezultate? U subotu u 10 polazem matish, u 5 su rezultati, a u nedelju u 10 polazem informatiku i rezultati su takodje u 5... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts