voodoo_ Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Igra li neko? Ovo toliko sabija Need For Speed, da je to neverovatno. Svaka preporuka, obavezno nabavite. » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « » Click to show Spoiler - click again to hide... « Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 brate, ja imam nula fps u kolinu, ovo je cao za mene Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 Ma Colin je bio neoptimizovano sranje, možda će ovo da ti radi... * Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended) * DirectX 9.0c * Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 CPU * 1GB RAM. * Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above * DirectX Compatible Sound Card * Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive * 12.5 GB Hard Drive Space Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 5, 2008 Author Report Share Posted June 5, 2008 Moji screenshotovi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 dobro izgleda, overiću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 igra izgleda brutalno jos samo da kupim grafiku pa cu da igram :) Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yamakasi Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Meni je extra igrica odigrao sam par trka. Odusevljen sam. Samo mnogo bre zauzima 10 gb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Odlichna je igra, sabija skroz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roya Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Igra je brutalna - bolja od nfs PS-a! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk1z Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Da ne bude ovo sad kao neka izdaja ili sl. ali ova igra je prosto fenomenalna, nije to samo izjava okorelog igracha nfs serijala, iako sam i imao izlete tipa Project Gotham Racing i sl. Grid je kao PGR3 i 4 sa xbox-a BRUKA DOBRA igra, najslichnija legendarnom Porsche-u (nfs sa kojim sam se i zarazio) gde i ima smisla takmichiti se guranjem i spucavanjem protivnika jer ima redovnih oshtecenja a ne kao kod nfs-a! Sad ce me neko odmah napasti "ali i u novom nfs-u ima oshtecenja" da tachno je to ali IPAK mogu da se zaletim u veliku krivinu i prodjem sa LIGHT DAMAGE-om i sazhuljam celu krivinu sa 200 na sat! Toga tu nema jer posle takvog zhuljanja auto vishe ne srkrece kako treba zbog oshtecenja!!! E to je PRAVI FIGHT a ne prolaziti kroz protivnika tj kroz protivnichki auto i zhuljati zidove, za to ni ne morate da se takmichite sa protivnikom i lagom - to je trka protiv vremena! Ja bih trebao vezhbati nfs PS za Wcg ali ga uopshte ne igram dok Grid pilam kad god radim i ulovim malo slobodnog vremena... vreme ce pokazati shta i kako... Toliko od mene! Quote http://www.youtube.com/watch?v=7i4wpkC2eTw First turbocharged tuscani (coupe) on the balkans! ex-WCG gamer '04 '05 '06 '07 & '08, some history? http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=9770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 i ja se slažem sa prethodnim komentarima drugara, igra je vrh Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Bravo m4rk1z kako si pametan Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4rk1z Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Bravo m4rk1z kako si pametan Da mi je makar mali deo tvoje pameti i talenta pa da i ja dodjem na wcg (i ispadnem u prvom krugu) ali nismo svi predodredjeni za to! ;p hehehehehehehe igracu ja ipak PS pa makar tebi iz inata Stra(h)x ftL! Quote http://www.youtube.com/watch?v=7i4wpkC2eTw First turbocharged tuscani (coupe) on the balkans! ex-WCG gamer '04 '05 '06 '07 & '08, some history? http://noname.c64.org/csdb/scener/?id=9770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 extra izgleda... samo shto ja ne mogu ovo da pokrenem :S Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted June 13, 2008 Report Share Posted June 13, 2008 Lepo izgleda a po vasim pozitivnim izjavama znaci da valja, pa sto ne probati, nabavicemo je pa da malo vozimo Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 14, 2008 Report Share Posted June 14, 2008 super je, mnogo teze od nfs-a sto je definitivno pozitivna stvar! samo da se provali kako u lanu da se igra i gg :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Igra je full igrao sam celu noc, ochi mi ispale :D Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 meni se ne sviđa uopšte. ako je arkadna, daj da bude laka, kao dirt a ako je teška, bar daj da bude realna, kao gtr2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 ne sviđa ti se jer si nublar Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 16, 2008 Report Share Posted June 16, 2008 :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doomriser Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 ko da je bitno kako izgleda ako nije zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 znaci, samo je meni i ivan_u ova igra tesko sranje, mislim TESKA je, ali bez smisla i izazova (npr. GTR2 je tezak, ali bar znam zasto, jer je realan, pa mi je extra motiv da se mucim) Cenim ja Codemsterse, nije lako napraviti arkadnu voznju koja je realno tako zabavna, uspeli su vise puta, ali ovo je mega fail... sad cu ponovo da instaliram gtr2 i da isteram porshiku na manjem kuru koji hot lap... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snoid Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 Dobra voznja. Nisam uspeo da predjem neke poslednje trke jel su teske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts