Jump to content

Sennheiser slusalice

VEGE

Recommended Posts

ajde objasnite mi razliku izmedju slusalica za gaming i obicnih kvalitetnih slusalica. Ja kazem da tu nema neke velike razlike sem marketinga. To sto steelseries i razer spozorishu razne e-sports timove je samo reklama i nista vise. A vi ste ocigledno naseli na taj marketing, tako da su uspeli.

Nisam rekao da su Razer ili steel lose slusalice, jednostavno me nervira taj izraz "gejming" slusalice. Sta sad kao recimo neki top model SONY slusalica je losh za cs zato sto na kutuji ne pise "gaming"??

Lepo objašnjeno neecola, ne sponzorišu za džabe te velike firme sve veće timove i dosta prosečnih.Svi vide profile pro igrača kako koriste recimo sennheiser pc150 i odmah im se digne kita, još kada pročitaju patku da je ta serija za "igrice" brže bolje skupljaju pare od užine kako bi ih uzeli.Lep primer tog marketinga je proboj Razera na gaming tržište, ko igra i prati malo duže seća se dominacija samo par firmi, SK dobija kao sponzora Razer, koji je napravio specijalnu verziju copperheada za njih, i u profilu tada najpopularnijeg igrača SpawN-a stoji piše da koristi upravo taj miš dok lik oduvek koristi MS intelli 1.1.

Onda Logitech G serija, šatro gaming, koja nije donela nikakve revolucionarne novine, sem većeg DPI-a koji je bukvalno neupotrebljiv, i niko ne koristi tolike vrednosti, ali naravno masa topica tipa copperhead vs g5 i reklama je dovela do njegovog proboja.Dakle ne dajte da vam mažu oči već sami odredite šta ćete uzeti.

Kupujte od proverenih firmi koji su se održali zbog kvaliteta a ne samo reklame i na sigurnom ste.Što se tiče tih bubica ili sluški, kreneš lepo u prodavnicu za senn opremom, kažeš imaš toliko i toliko para, oni te upute, ti pogledaš specifikacije(koje se inače ne razlikuju toliko i ne verujem da ćeš primetiti razlike) i odabereš one koje ti najbolje leže! I razlike u zvuku u igrama, lol.

Nećeš sigurno uzeti neki mali auto a debeo si ko svinja samo zato što isti takav vozi tvoj omiljeni šmeksi iz neke španske serije.

rofl, istripovao sam se da sam na cs forumu, nisam očekivao takva pitanja ovde.

Edited by Corey

ajde objasnite mi razliku izmedju slusalica za gaming i obicnih kvalitetnih slusalica. Ja kazem da tu nema neke velike razlike sem marketinga. To sto steelseries i razer spozorishu razne e-sports timove je samo reklama i nista vise. A vi ste ocigledno naseli na taj marketing, tako da su uspeli.

Nisam rekao da su Razer ili steel lose slusalice, jednostavno me nervira taj izraz "gejming" slusalice. Sta sad kao recimo neki top model SONY slusalica je losh za cs zato sto na kutuji ne pise "gaming"??

pa niko nije ni rekao da ima razlike :) a neko je rekao "bubice za cs?" i ja sam samo odgovorio da postoje i tzv "gaming" bubice, cisto da bih coveku dao do znanja da i one mogu da se koriste za cs... niko nije ni pominjao da ima neke razlike izmedju sony bubica od 100e i steel series bubica od 100e, jer na ovim pise gaming, a na ovim music ili tako nesto...

0708567001268364039.gif

• Create New...