xnikolax Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 to bi bio ja :> Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 extra je server Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 mogao bi opusteno jos jedan kz server sa istim brojem slotova da se doda :) ovaj je non stop pun ako bi se povecali slotovi na kz mapama koje sadrze bhop delove bilo bi uzasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 tuga, ne mogu na drugi kamen da skocim :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Upravu je za josh jedan server.Ako povecate slotove nece biti mnogo ljudi u stanju da igra :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Taj rad, i ovako je zajebano kod platformi sa spuštanjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Moze neko da okachi mappack -_- Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) igram ja malopre random lik: E rekao vam SUN1 da izadje neko kako bi on usao zvezdo nаša hahahah, shta tjesh, vole me pevaljke vole me i glumci btw to sa bhopom, postoji plugin da se ne spusta kamenje kad neko skace ispred tebe.. pa ne morash da chekash na red.. probatju da nadjem Edited June 3, 2008 by SUN1 Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Da to bi bilo da yaya posto ima milion napaljenika pa nikad ne mozesh ko covek uraditi bhop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 iGGi kad sam DLovo mapu izbacio me iz CSa ,ali sam ulazio pa je nastavljao DL, a sad kad udjem posto me izbaci o5 me izbaci :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 3, 2008 Author Report Share Posted June 3, 2008 ontopic; iggi shto si ogranicio download speed? ;s skida mape 10min Nedavno sam napravio content server tako da svaki resurs sa svih KGB servera se skida sa posebnog hostinga i to brzinom tvog download-a a ne sporo preko cs-a. Mape za kz koje sam stavio su oko 7-8 MB i meni svaku skine za oko 1.5 min na adsl 1.5mbit E sad nekad se desi da krenes da se konektujes pa prekines pa retry ali to ne valja, onda moras izaci iz cs i ponovo na server i DL ce brzo aj nadji taj plug pa da stavim, ili bar hint kako se zove, nemam vremena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 eo upravo skidam mapu ide 11.9kb/s ni manje ni vishe.. a to nije moj dl :p nvm. Potrazhicu plugin. Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 neke mape baš uzme da skida sporo, okačite map pack Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nabavite bolji net!!11 Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) There are too many CTs =) kz_kzsca_pyramid_ez je mapa za dvoje bar tako neki kazu tako da mislim da je ona nepotrebna KGB severu :P Edited June 4, 2008 by p1ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Svidja mi se server.Sto se tice plugina,probacu da ti nadjem jedan koji nije samo za kutije,vec i za par mnogo korisnih stvari.Da ubijes nekoliko muva jednim udarcem. :D Nikako da zavrsim mapu,jbg ne'am slUt :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pa ima nekoliko mapa koje su ogranichene na broj ljudi koji mozhe da igra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 eo upravo skidam mapu ide 11.9kb/s ni manje ni vishe.. a to nije moj dl :p nvm. Potrazhicu plugin. damn, ocigledno nema dovoljno uploada pa nekad skida max a nekad sporo, jbg sta je tu je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Nedavno sam napravio content server tako da svaki resurs sa svih KGB servera se skida sa posebnog hostinga i to brzinom tvog download-a a ne sporo preko cs-a. Si siguran da si to uradio i za kz? :D Ip sa kog skida mapu Ip kz servera: 82.117.194.227:27019 Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted June 4, 2008 Author Report Share Posted June 4, 2008 ma debil sam, sabijam se, neke mape mi skida brzo neke sporo (sa cs servera kao sto ti se vidi na slici) i onda se setim da zavirim na content server kad ono ladno nisam tamo uploadovao ovu drugu turu mapa, eto resenja :D sad je ok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 eo vam pa skidajte kz_map1 kz_map2 Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 to je to,navukao sam se...znaci raspale mi se oci,ne vidim nista... sad moram malo da ucim,ali veceras se srafim od skakanja...jebalo me skakanje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 (edited) to je to,navukao sam se...znaci raspale mi se oci,ne vidim nista... sad moram malo da ucim,ali veceras se srafim od skakanja...jebalo me skakanje... Mani se ti skakanja =) Prvi put i oma ode scroll sta ce biti posle desetog puta ode komp ? =) Edited June 4, 2008 by p1ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 ma scroll zeza vec duze vreme...ili ne radi,ili sam skace...a nekad i radi normalno... ma pusti,ludim stalno... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piga Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Pazi sve je ok dok ne krenesh da lupas po tastaturi kao veci na nas , ili mozda i da placesh kao neki =)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts