sinister Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 upravo to. pa ja sam prvi rekao da je nani cigaancina :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Ne shvatam zasto se toliko radujemo ako su Hrvati izgubili.Tj. radujete...pa realno najtalentovanija su fudbalska nacija u evropi trenutno a mi da smo normalni zaboravili bi na ono sto nema veze sa fudbalom i navijali za dobar fudbal a ne za glupe Turke koji ni F od fudbala nisu prikazali na sampionatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Zaboravljas da su nasi mladi tukli Hrvate 3:1 i 2:1 ;) Sastav skoro isti ovom njihovom cetvrtfinalnom ! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) jebote, tek sad citam.. ladno je bulahruzu cerka umrla. fuck Edited June 21, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 al si se isro najtalentovanija nacija u evropi braaaaaate :D e pa zbog toga zasluzujes ban :D:DD: Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) lol najtalentovanija nacija u fudbalu! Mi smo 3 puta talentovaniji od njih, ako se gledaju rezultati mladih reprezentacija sa zadnjih evropskih prvenstava. A da ne pricam za druge reprezentacije tipa holandjani (mada ne znam da li se oni racunaju, ionako im igraju sve neki crnci iz bocvane i sl. ). Nije shto su hrvati pa zbog toga da kazem, ali najtalentovaniji my ass! Edited June 21, 2008 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ^^ totalna poenta.. svaka cast mashinovodji terimu i tom ludackom mentalitetu..mislim da atribut sa eurosporta Comeback Kings potpuno odgovara Turcima..ne znam ko se ne bi smorio u onoj situaciji i prestao da igra..Samo ne znam kako ce da sastavi tim za sledecu tekmu jer su mu kaznjeni Arda, Tuncaj i onaj jedan standardni stoper.. Pravo uzivanje pored hrt komentatora je i gledanje index.hr u toku danasnjeg dana ali i dalje se nesecam da sam gledao ovako ludacku tekmu u skorije vreme..u rangu je sa liverpulom 05.. veceras Ruje nek zasijaju kad su mi vec izbacili omiljene svedjane.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 svaka nama cast za nasu mladu reprezentaciju,ali dzabe kad ti igraci niti igraju u Zvezdi niti u Partizanu,a ko i igra,taj ne moze da se proda ili se proda u Rusiju,Francusku drugu ligu i slicno.Oni su prodali Modrica za 26miliona,Corluku za tako neku bolesnu cifru,Eduarda za 24 miliona...mi se radujemo kad prodamo Purovica za 3 miliona :)))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Modrić je bio 21, Eduardo 14, Čarli isto 14.. sve si promašio Grujo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 omasio cifre, nije omasio poentu ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ololololo...mister promasaj!!!! bravo ruje \o/ Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 izgleda da ce poispadati svi osvajaci grupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 ma gazi te ih rusi bre !!!!! Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 izgleda da ce poispadati svi osvajaci grupa nece, spanci ce da prodju! Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 (edited) realno, chovek im je pokazao kako se igra. red je bio i da da gol da se i statisticki dokaze jos sutra da ispadne cetvrti pobednik grupe i gg МЫ РОССИЯ, МЫ ПОБЕДИМ!!! FORZA AZZURRI, TUTTI INSIEME!!! Edited June 21, 2008 by Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gia @ vozd Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Quote KULA JE PREDGRADJE VRBASA !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 rusi su TAKO SABILI ove holandjane, da ovi nisu 3 pasa povezali...nista se od one njihove igre nije videlo, a rusi bezbroj prilika... zasluzeno idu dalje, gg Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 imba kraj tekme...ne gledam inache (ok nisam ni ovo full pazhnjom) al bilo je mnogo dobro =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 DOOOOBRO VECHE MOSKVAAAA!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 Rusi sjajno odigrali, zasluzeno. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 JAO JAO jos sutra da italija izbaci spance i sve ide onako kako sam zeleo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 totalno me iznenadila rusija, a josh vishe kolaps holandije Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 italijani su bulje a cigani su cigani sad ... ako vec biram, bolje spanija neka prodje rusi objasnili, arshavin decko pr0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 jedan je Andrey Arshavin !!! Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted June 21, 2008 Report Share Posted June 21, 2008 gg lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts