dramatic Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Group A 1 Chile CHL 2 Norway NOR 3 Poland POL 4 Portugal PRT 5 USA USA Group B 1 Brazil BRA 2 Spain ESP 3 Hungary HUN 4 Romania RO 5 Slovak Republic SVK Kup pocinje ove nedelje a i pored najava da cemo se prijaviti nase repke nema.Kako i zasto to je pitanje za one koji su trebali da vode repku (Srle i Street) a sve ovo pishem bez namere da ikog prozivam vec da se zna zasto i kako nema nas tamo.Mozda nasa repka i nije neka ali ne postoji razlog da se ne takmichimo sa ostalima razlog vishe sto nemamo bas prilika za to te nam je zato svaka ovakva prilika znacajna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 verovatno su Srle i Street imali pametnija posla nego da se zajebavaju sa cb nations cup-om Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Meni je street rekao da se regujem, i joinujem team-u, kao i svim ostalim igracima (pretpostavljam). E sad, od svih igraca samo je Padash usao u tim, ja sam probao 2x, i nisam uspeo jer mi je CB account sjeban, i mislio sam da ce mi poslati mail posto sam se zalio. Nisu mi poslali mail pa sam se regovao 2 dana kasnije i usao u tim, ali su tad vec grupe bile izbacene. Jebiga, sledeci put vise ozbiljnosti od strane igraca :/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Mene nije niko kontaktirao i da jeste ne bih igrao. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 ni mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ko je Street?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 @Zaba: pa verovatno te zato nije ni kontaktirao =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 @Zaba - Tebe su zvali isto kao i ti mene zadnjih 4 godine i kao sto si lozio da ces doci ovde... Tako da bih te zamolio Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ionako bi dobili samo Chile i to na penale Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 @Zaba - Tebe su zvali isto kao i ti mene zadnjih 4 godine i kao sto si lozio da ces doci ovde... Tako da bih te zamolio Ja nisam lozio, a da si ti na msnu objasnio bih ti sve, al posto si prodaja jbg. @govedo Da da, mora da je zbog toga! A inace svakog od nas boli paja da igramo s obzirom da niko nije upalio 1 partiju 5 meseci ;) Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Kapiram da se misha zezao povodom mog posta =) I ja se zezam :D kekeke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 E jesi debil govedo. Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Mene nije niko kontaktirao i da jeste ne bih igrao. hahah :D kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Da si mi rekao novi MSN mozda bih te i kontaktirao magarce Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 kako mogu da se gledaju ove NLG partije.verovatno treba mape da se iskopiraju u neki folder jer ne verujem da us drugacije od istih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 napravi u maps folderu NGL dir, i u njega extractuj mape, napravice novi folder tipa Season08/09 kako vec, i onda vozi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Imas i readme kad skines map pack =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) thx uspeo sam.sad mogu da gledam malo kidace posle 100 god Edited May 24, 2008 by slash. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chobo_Freeman Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 (edited) Ja nisam lozio, a da si ti na msnu objasnio bih ti sve, al posto si prodaja jbg. @govedo Da da, mora da je zbog toga! A inace svakog od nas boli paja da igramo s obzirom da niko nije upalio 1 partiju 5 meseci ;) 5 meseci?:)) Ti mora da se salish zabo :D Ja sam zaboravio kako izgleda sve :)). E sada josh da debeli dodje pa da krene sa njegovim srpskim pisanjem :))) Edited May 25, 2008 by Chobo_Freeman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Cek cek, ko je tebe spominjao frimene :)))) Realno fica>tebe Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 I to sa Arch+Talon :))) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 E da krenuo je i ENC, video sam Q1 opet nema nas, iako smo kotirani bolje samo od Turaka od 66666 zemalja, jel opet Srle objasnio sa org ili ? :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Brate, ENC ne mozemo da igramo zbog ESL licence ;) Dzabe sto bi mozda usli i u group stage kad ne mozemo da igramo :D. Inace, za srpski w3 tim na ESL-u je zaduzen Hajli, a za licencu nemam pojma ko je, tako da Hajli nista tu ne moze da uradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 al sam zadužen do jaja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Au hejli kolko prodje od tvog proslog posta, a i na ovaj topic si zakasnio ^ Work work!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts