raQa Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Dana 24.maja 2008 godine,odrzace se turnir u Novom Pazaru Uplata po ekipe ce biti 25eura. Info: e-mail: ervin_beg@hotmail.com (Eko-SandzakHawk) mob: 063/7-214-984 (Eko-SandzakHawk) Igraona ima 16 kompova ali igra se po 1 mech. Bice HLTV na LCD u posebnoj prostoriji. Kompovi imaju po 2gb Ram, 8600 Graficke, 19" Monitore... Sve ekipe sa Balkana su dobrodosle, pa drustvo budite slobodni da se prijavite i dodjite da se lepo provedemo igrajuci omiljeni Counter Strike Edited May 17, 2008 by raQa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 napishi konfiguracije kompova, koliko ima kompova, itd :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Eo shoky napisao sam :D Nek dodje HDx ako je u mogucnosti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
showlik Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Dana 24.maja 2008 godine,odrzace se turnir u Novom Pazaru Uplata po ekipe ce biti 25eura. Info: e-mail: ervin_beg@hotmail.com (Eko-SandzakHawk) mob: 063/7-214-984 (Eko-SandzakHawk) Igraona ima 16 kompova ali igra se po 1 mech.[/b] Bice HLTV na LCD u posebnoj prostoriji. Kompovi imaju po 2gb Ram, 8600 Graficke, 19" Monitore... Sve ekipe sa Balkana su dobrodosle, pa drustvo budite slobodni da se prijavite i dodjite da se lepo provedemo igrajuci omiljeni Counter Strike hahha pa koliko bi moglo da se igra osim jednog meca ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zed Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Igraona ima 16 kompova ali igra se po 1 mech. :D Quote Ko uci znace, ko krade imace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Pa eto da kazem, da se zna xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Ne, mislim da bi bilo ispravno da se igra jedan i po mech ffs. Sutra editujem kad se dogovorim sa mojim pajserima dal dolazimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Oki svi su dobrodosli, ko god ima slobodnog vremena neka dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro.kids|v0xy Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) kako tako pravite te turnire pred kraj skolske godine, nije da sad meni smeta, ali kazem razmislite tu sad treba da se uci, da se juri, da se moli za ocene 300k...a videcete da ce vam propasti turnir, u svakom slucaju GL Edited May 18, 2008 by voki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 pa to... i jos se igraonica zove nabluls... o chemu mi prichamo :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Pa nisu svi shkolarci... FFS! :@ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Neko rece pre nekoliko NEKO IGRA CS NEKO IDE U SKOLU :P Ko moze nek dodje, ko nemoze :( jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 aaaaaaa ide mi se :D Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 (edited) aaaaaaa ide mi se :D Pa ajde prijavi ekipu i dolazi Edited May 18, 2008 by raQa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< glorija > HeaveN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 kolika je nagrada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Slay3R_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Dana 24.maja 2008 godine,odrzace se turnir u Novom Pazaru :(((( ekipa x-team iz tutina rado bi ucestvovala na turniru ali nam ne odgovara datum mozda se sastavi neki mix i dodjemo zzzop ... cisto nako da upoznam i preslisam uvu decu iz grada ( Novog Pazara ) i okoline da li su naucila sta :D oooooo eki :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 narkomani jedni, mrš iz Srbije!1 Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
raQa Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 kolika je nagrada 80% Od prijava ce biti za nagrade, sad zavisi koliko ce doci ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Poshto se igra jedan mech. Recimo da je nemogutje da se odigra sa vishe od 16 ekipa. 25 jura po ekipi je 400 eura po mojoj rachunici. Shto bi znachilo da u nagrade ide 340 eura. Sad kako se raspodeli, ispod 150 jura za prvog ne bi trebalo da bude. Pa sad dal vam se isplati. Moja ekipa na zhalost netje dotji jer smo prodaje. Sry sandzo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Nadalje, ko mraci sa politikom i religijom kick/ban :* Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts