Maxxa Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 @Maxaa ja jebem !!! Cudno mi je da kazes da si se smorio jer je uvek lepo videti lepu devojku :) @Dreadlord ne znam na koj zvuk mislis, ja sam cuo samo yeaaaa !! i nice !! :) Ma opusteno :D ,jeste lepa Quote Dzogaz je nub Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Nema opusteno nastavimo sa raspravom, nemam sta da radim !!! Oces da pocnem da ti vredjam babu to oces ?!?! Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxxa Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Ma samo cu ti reci od kuda nish lol :D Edited May 17, 2008 by Maxaa Quote Dzogaz je nub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Mora da sam defektan ja stvarno nista ne cujem :S I da ako moze neko da mi kaze kako se zove ova pesma :) Au zapravo taj neartikulisan zvuk je to YEARGH...tu je valjda na 1:44 ako vetj nisam zaboravio... @neo: gz Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Ja sam samo okacio snimak jer sam nabasao na njega i to je prvi put da sam video neko kucno izdanje na gajbi Jessice nista vise. A poenta je da riba objasnjava... ovde objasnjava. Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Da nije bilo ovog klipa ja se ne bi ovako lepo ispricao sa Maxom tako da SAMO NAPRED !! :0 Aj ako zna neko ime pesme koja ide u pozadini nek se slobodno izbaci :) Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) nije nesto , malo mi je zhnaru Edited May 17, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 killy i topic politika Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 nije nesto , malo mi je zhnaru Meni je ona ovako po filmovima zhnaru, al ovde u casual varijanti mi je bash ekstra riba... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ^ZHNARU? JEBESH BOLJE? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ^ili lepse? Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) ^ZHNARU? JEBESH BOLJE? Pa ako je nekom Jessica zhnaru, onda definitivno jebe bolje? Sem ako ne jebe gabore? Ipak se radi o njegovom ukusu? Josh ako dovodesh zadrtog Death Metalca, pa retjitje ti da ruzhniju ribu u zhivotu nije vide i vratiti se u zagrljaj svoje corps painted goticharke koja kontam da je tebi zhnaru? To shto za tebe od nje nepostoji bolje, nznachi i da peri peritju neko krme od 200 kila nije lepshe od jessica...svako ima svoj ukus. Ja kao shto reko, jedino mi se svidela ovde kad je casual...u filmovima mi bash ima nekako odvratnu lobanju...nakardno je srede idioti. Dodushe svemogutji gabo estrade mi je shakira, zhiv prime fame lepote jebem je nakaradnu. Edited May 17, 2008 by Dreadlord Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ^sta se palis :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ^sta se palis :D A brate chekam da mi se skine film :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 da jebote to sto radi sa jezikom ima i naziv... josh samo da se setim kako beshe ... OMG http://www.youtube.com/watch?v=-Hh4qEjS_Zw...feature=related Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 kratko i jednostavno jbj :$ Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ko kad kili dodje i napise nesto na politickom forumu -_- \o/ :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 jessica kad prdne to se cuje i to smrdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ^ne Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 dobra je koka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 da jebote to sto radi sa jezikom ima i naziv... josh samo da se setim kako beshe ... OMG http://www.youtube.com/watch?v=-Hh4qEjS_Zw...feature=related LOL jebote kad uradi onaj wave najezim se :D Challenge je ljubiti se sa ovakvom devojkom :D Dal je moguce da niko ne zna koja pesma ide u pozadini :( Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 da jebote to sto radi sa jezikom ima i naziv... josh samo da se setim kako beshe ... OMG http://www.youtube.com/watch?v=-Hh4qEjS_Zw...feature=related LOL jebote kad uradi onaj wave najezim se :D Challenge je ljubiti se sa ovakvom devojkom :D Dal je moguce da niko ne zna koja pesma ide u pozadini Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krlee Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) da jebote to sto radi sa jezikom ima i naziv... josh samo da se setim kako beshe ... OMG http://www.youtube.com/watch?v=-Hh4qEjS_Zw...feature=related LOL jebote kad uradi onaj wave najezim se :D Challenge je ljubiti se sa ovakvom devojkom :D Dal je moguce da niko ne zna koja pesma ide u pozadini :( LOl nek obrise neko ova dva posta. Zeza me nesto net : / Edited May 18, 2008 by -KrLe- Quote KrLe @ SK-Gaming PLESEM PO TERENU !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 jadan krle :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 To shto za tebe od nje nepostoji bolje, nznachi i da peri peritju neko krme od 200 kila nije lepshe od jessica...svako ima svoj ukus. Brate shto me vredjash? Shta sam ti ja uradio ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts