ZeRoQL Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Jel zna neko gde ima da se pazari oprema za skutere, trebaju mi ono imena radnji i sajtovi,brojevi itd... Treba mi sediste za skuter za MCT50QT-5A koji je 2002 godiste a izgleda slicno ovako Trazio sam po Zrenjaninu, ali jedna radnja ima i sediste je 6000din, a nemam nameru da dajem toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Jedino mi pada napamet da pogledas u onom vecem servisu skutera koji je kod kafane Lipov Lad na Bulevaru (tj. pored bulevara) gore kod Liona. Posto nisi iz bgd-a kapiram da ce to biti nesto tezhe, pa ako slucajno prolazim pa vidim broj telefona, potrudicu se da ga zapishem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 backo i oni su skupi ubijaju xD Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Onda posto je kineski skuter nek ga baci i kupi novi, ionako je 300 evra ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Onda posto je kineski skuter nek ga baci i kupi novi, ionako je 300 evra ;) helou, vudu, kam kvik, vi hev an imrdžensi hir! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 halo bing,kako brat? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Kapiram da to sedishte modjes da nadjes samo na nekom otpadu ili da juris takav havarisan motor po oglasima (ako to ima uopste) jer ti motori nemaju zastupnika u Srbiji i prodaju se bukvalno na svakom cosku. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmb Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 ZeroQL nubaro ja cu da ti ga nadjem u NS ali trazim za uzvrat nesto :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 hahaha, lud je ovaj ivan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts