Jump to content

heroes of might and magic 3

killYg0r

Recommended Posts

10 minutes ago, killYg0r said:

Basilisk rush!

Ma čist wyvern madness, tri nesta plus jedan hajv, plus dva u gradu prvi dan, plus Bron izrolao maks 7 baziliska, nema smisla igrati ovo :D Ima i 100 gnolova, počeo sam sa Drakonom, i dobio Brona u tavernu :D

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

• 3 weeks later...

Veoma zadovoljavajući početak, armija i heroj na 125, iliti 12. dan :) Liči dosta na ono što profesionalci igraju, uz dodatak da oni ne traće vreme na gorgone i hidre jer ih to suporava mnogo, a ja bez to dvoje ne mogu, meni keva kenja ako ne vodim gorgone i hidre :D

Tazar.thumb.jpg.1d21932c61fc34da1646c2641e08ebad.jpg

• 2 weeks later...

@Dule_smor nije čitersko, u HotA imaš dve veličine iznad XL mape, Huge, i Gigantic, tako da je tu verovatno Kiliju nešto veće :D

Takođe, taj skor je jako nebitna kategorija, ni ne znam čemu on tačno služi (a uz to i ne radi, lol), jedino što mi je jasno je da preferira brže završavanje mape i mislim da je Gral bitan za skor jako da se iskopa. Činjenice da ga vas dva, da prostiš, merite i poredite mi je malo... Ne znam :D

34 minutes ago, killYg0r said:

Okaci scorecard Milance ne budi sisica!

Nemam ništa :) Imam 30 viverna sa 21def Tazarom na 125 (12. dan) utopia/break ready vojsku na jebus cross templateu, ako ti taj info znači nešto, ili ništa poput meni tog skora o kom pričate :) 

Ne šalim se kad kažem da ne pamtim kad sam igrao neku mapu do kraja, kad vidim da dominiram i da nije zanimljivo, prekinem.

Kao što content koji kačim i potvrđuje, mahom vežbam efikasne početke, rane hajvove i druge teže ciljeve, i "čejnovanje" heroja, i žalim što nisam 15 godina mlađi da imam vremena i volje da se uključim u online kompetitvnu scenu sa ovim efikasnim tempo mapama kako se to sad igra i ovim što sam naučio, a to je da sam 20god igru igrao pogrešno :S  Možda bih i vas ubeđivao da se probamo malo versus, ali gospode bože ne na default random map, toliko zaludan nisam, već JC, outcast, duel, nešto od toga bržepoteznoga. :D 

Edited by millanče

18 minutes ago, Dule_smor said:

Znaci sisica si ipak :DDD

Izgleda da jesam... Sisica koja uzima Dragon cave sa 80 troglodita na 111, ili tri hajva u prvoj nededelji, MA ZNAŠ ŠTA DOSTA JE BILO SMEŠ 1NA1 PICO??? :)D

32 minutes ago, Dule_smor said:

Javi se kad dobijes 1v7 kompova na 200%!!!1

1v1 me bitch :) jedini uslov sa moje strane je da ne moze ta default random mapa i druge slične spore jer se bližim četrdestoj, ne znam da li mi je ostalo života dovoljno za te spore partije :) 

• 1 month later...